Kastruimte voor schoenen

Kastruimte voor schoenen

15 januari 2014 | door: kastengigant

Schoenenkast of schoenenrek

Als u een kledingkast op maat laat maken, is het belangrijk om eerst goed te inventariseren waar u behoefte aan heeft (hoeveel legruimte, hangruimte, lades, etc.) En vergeet daarbij vooral uw schoenen niet. U kunt de bodem van uw kledingkast (vooral onder de hangruimte) optimaal benutten door er een schoenenrek in te laten plaatsen. En heeft u een grote verzameling schoenen? Dan kunt u natuurlijk ook een aparte schoenenkast laten maken. Teenslippers, ballerina’s of lage gympen kunt u ook in lades bewaren.
schoenenkast

Schoenen opbergen in dozen

U kunt schoenen ook op de legplanken van uw kledingkast opbergen. Bewaar de schoenen dan in opbergdozen of in de oorspronkelijke schoenendozen. U kunt de schoenendozen beplakken met een mooi papiertje en aan de voorkant een foto van de schoenen plakken. Zo hoeft u niet lang te zoeken en weet u altijd welk paar schoenen u in de opbergdoos terug kunt vinden.
schoenenrek in kledingkast

Zo houdt u uw schoenen én kledingkast fris

Om te voorkomen dat uw schoenen een zweetgeur achterlaten in uw kledingkast, kunt u een geparfumeerd droogtrommeldoekje in uw schoenen stoppen. Zo blijven ze lekker fris. Of strooi wat soda in uw schoenen en laat ze een nacht staan om de geuren te absorberen.
Schoenkast

Lees meer over: , ,
Gepost in Kledingkasten, Schoenenkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *