Is uw keuken toe aan een opknapbeurt?

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt?

19 maart 2015 | door: kastengigant

Complete keuken of  keukenkastjes opknappen?

Heeft u net een huis gekocht met een nog redelijk nieuwe keuken in een kleur die u afschuwelijk vindt? Laat de folie van uw keukenkastjes los? Of bent u gewoon uitgekeken op uw oude keukenkastjes, terwijl uw keukenapparatuur en de indeling verder nog goed zijn? In dat geval is het niet nodig om uw complete keuken te vervangen. U kunt flink wat geld besparen als u alleen uw keukenkastjes laat vernieuwen.
Schermafbeelding 2015-03-19 om 10.31.23 AM

Keukenkastjes vervangen

Bij ons zusterbedrijf, Keukengigant, kunt u losse keukenkastjes kopen. U krijgt dus compleet nieuwe frontjes voor uw keukenkastjes en laden, inclusief nieuwe grepen en softclose scharnieren. De softclose scharnieren zorgen er voor dat uw keukendeurtjes en laden automatisch, zachtjes sluiten.
In de online configurator selecteert u het type frontjes, een nieuwe kleur en grepen voor uw keukendeurtjes en welk materiaal u wilt (folie-, melamine of acryl hoogglans panelen). In de online configurator kunt u kiezen voor een rechte keuken, U- of L-keuken. U kunt zelfs de kleur van de achterwand en vloertegels aanpassen, zodat u direct een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Daarna geeft u de aantallen en de maten op, zodat u precies kunt zien wat het renoveren van uw keuken gaat kosten. U kunt uw keukenkastjes direct online bestellen. Gemakkelijker kan het niet.
keukenkastjes vervangen

Persoonlijk advies

Natuurlijk kunt u voor persoonlijk advies ook bij Keukengigant terecht. U kunt een afspraak maken met één van de keukenadviseurs. Dat kan bij u thuis (de adviseur kan dan ook meteen alles opmeten), maar ook in onze showroom. Daar kunt u, naast kleurstalen, ook de keuken met rode acryl hoogglans keukenkastjes (van bovenstaande foto) met uw eigen ogen bekijken.
Meer informatie vindt u op www.keukengigant.nl

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Is uw keuken toe aan een opknapbeurt?