Keuken renoveren

Keuken renoveren

29 januari 2014 | door: kastengigant

Keukenrenovatie

Droomt u ook stiekem van een nieuwe keuken? Maar mag dat niet teveel kosten? Als u tevreden bent met uw indeling en als uw huidige keuken nog in prima staat verkeert, dan is keukenrenovatie voor u misschien dé oplossing. Door uw keukendeurtjes te vervangen en van nieuwe grepen te voorzien, ziet uw keuken er uit als nieuw. En dat voor een prijs die vele malen goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken kopen.
keukenkasten

Laat uw keuken renoveren

Bij Keukengigant (ook onderdeel van Gigantisch BV, evenals Kastengigant) kunt u terecht voor nieuwe keukendeurtjes, laden, grepen én soft-close scharnieren. En dat tegen de laagste prijzen. U bent bij Keukengigant goedkoper uit dan bij bouwmarkten als Gamma, Praxis , Karwei of andere speciaalzaken.
keukenrenovatie

Bekijk uw nieuwe keuken online

Op de website van Keukengigant kunt u zelf uw nieuwe frontjes, kleuren en grepen kiezen én meteen het resultaat online bekijken. Uw keuken opknappen was nog nooit zo eenvoudig!
keukenkasten

Losse keukenkasten

Voor losse keukenkasten bent u natuurlijk bij ons op de juiste plek. Zo’n losse keukenkast wordt steeds populairder. Want er is nogal wat opbergruimte nodig in een keuken. Door te kiezen voor een keukenkast op maat, bepaalt u zelf de afmeting, indeling en ‘looks’ van de kast. Afhankelijk van de keukenspullen, die u wilt opbergen, kiest u voor een ondiepe of diepe keukenkast. Met open planken of een keukenkast met schuifdeuren. U kunt kiezen voor een kast die past bij de rest van uw keuken. Alhoewel een afwijkende kast ook juist voor een leuk contrast kan zorgen. Alles is mogelijk!

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *