Keukenkasten

Keukenkasten

6 augustus 2015 | door: kastengigant

Nieuwe kijk op uw keuken

De keuken is het middelpunt van het huis voor veel huishoudens. Samen koken, de dag doornemen, gezellig ouderwets afwassen, een vers kopje koffie zetten. Ook u brengt waarschijnlijk meer tijd door in uw keuken dan u denkt. Wat ziet u als u naar uw keuken kijkt? Bent u tevreden? Of wordt het tijd voor een nieuwe keuken? Denkt u aan renovatie van uw bestaande keuken? Of bent u al geholpen met een extra keukenkast?
keukenrenovatie

Meer bergruimte in uw keuken

Natuurlijk moet uw nieuwe keuken naar uw smaak zijn en passen bij uw interieur. Maar het gaat niet alleen om de uitstraling van de keuken. Het praktische aspect wordt steeds belangrijker. Met name de bergruimte. Nederlanders hebben graag veel opbergruimte. Voldoende opbergplek zorgt voor een opgeruimde keuken waarin u in een handomdraai alle kookspullen weet te vinden. En dat kookt wel zo prettig. Kortom, opbergruimte zoals keukenkasten en keukenladen namen een belangrijke plaats in, in uw keuken.
keukenkastjes vervangen

Wandkast in de keuken

Is uw keuken nog prima in orde, maar staan de kastjes overvol? Wellicht is een grote wandkast dan de oplossing voor u. Een wandkast met schuifdeuren is ideaal voor het opbergen van servies, glazen of als voorraadkast. Dit levert direct extra ruimte op in uw keuken voor het dagelijks benodigde keukengerei. Bovendien kunt u de wandkast op maat laten maken én de kleuren zo uitkiezen dat het perfect past bij uw bestaande keuken en interieur.
keukenkast

Keukenkastjes vervangen

Heeft u wel voldoende bergruimte, maar zijn de keukenkastjes zelf aan vervanging toe? Omdat ze scheef hangen, de folie loslaat of de kleur en stijl niet meer uw smaak is? Laat dan uw keukenkastdeurtjes vervangen. Uw keuken ziet er meteen heel anders uit. En nog meer goed nieuws: u kunt u nieuwe keukendeurtjes heel eenvoudig online bestellen. Alle deurtjes wordt op maat gemaakt in het decor en de kleuren die u heeft geselecteerd. Handig, zo’n low-budget keukenrenovatie.
keukenkastdeurtjes vernieuwen

Laat u adviseren door een keukenkastenspecialist

Wilt u meer informatie over keukenrenovatie en het vervangen van uw keukenkastdeurtjes? Laat u adviseren door één van onze keukenspecialisten. Dit kan bij u thuis of in één van onze showrooms. Wilt u direct werk maken van de wandkast in de keuken? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze adviseur komt bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden, kleurenstalen te tonen én om uw ruimte op te meten. Wij namen daarna ook de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten.

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Keukenkasten