Klassieke kledingkast

Klassieke kledingkast

1 oktober 2015 | door: kastengigant

Klassiek blijft

Kledingkasten zijn er in ontelbaar veel soorten, maten én stijlen. Als u zelf al weet wat voor stijl kast uw voorkeur heeft,  verloopt het zoekproces een stuk sneller en gemakkelijker. Veel mensen kiezen voor een klassieke kledingkast. Waarom? Klassieke kasten zijn stijlvol, tijdloos en passen in vele interieurs. Bovendien is het niet zo dat, wanneer u voor de klassieke stijl kiest, u niks meer te kiezen heeft. Integendeel, bij een klassieke kledingkast heeft u de keuze uit vele soorten materialen, kleuren, deuren en omlijstingen.
witte kledingkast

Mogelijkheden klassieke kledingkast

Er is niet één type klassieke kledingkast en er zijn enorm veel mogelijkheden om zelf een klassieke kledingkast op maat samen te stellen. Elementen die van een kledingkast een échte klassieke klerenkast maken, zijn:

  • Gefreesde deuren: 1,2 of 3 vlakken op een kastdeur horen echt bij een klassieke kledingkast. Ook geplankte deuren passen bij de klassieke stijl.
  • Klassiek deurbeslag: de grepen op een kledingkast hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw kast
  • Klassieke kleuren: taupe, wit, grijs, eiken, ivoor

Bij een klassieke kledingkast horen eigenlijk draaideuren. Maar de praktische kant van een kast is ook belangrijk. Heeft of wilt u een inbouwkast of passen schuifdeuren beter in uw ruimte? Met bovenstaande klassieke elementen kunt u ook een inbouw- of schuifdeurkast een klassieke uitstraling geven. Bovendien speelt de huidige trend van modern klassieke kasten hier prima op in.
Schermafbeelding 2015-10-01 om 1.07.58 PM

De trend: modern klassieke kasten

Een klassieke kledingkast met gefreesde vakken geeft u met een witte of zwarte kleur of schuifdeuren in plaats van draaideuren een modern tintje. Durft u een stap verder te gaan? Een klassieke kast maakt u modern met een trendy kleur, zoals blauw, of een opvallende combinatie van kleuren. Zo wordt uw kledingkast een echte blikvanger in uw slaapkamer.
kantoor-kasten-op-maat-2 (1)

Voorbeelden van klassieke kledingkasten

In onze online configurator kunt u uw kledingkast zelf samenstellen. Wilt u eerst meer inspiratie op doen en voorbeelden van (modern) klassieke kledingkasten zien? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend. Onze klantenservice staat telefonisch of per e-mail ook altijd voor u klaar met persoonlijk advies.
Telerik.Web.UI.WebResource

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Klassieke kledingkast