Kledingkast met spiegel

Kledingkast met spiegel

28 mei 2015 | door: kastengigant

Zo’n spiegelkast is reuzehandig

Houdt u er van om met kleding te experimenteren? Staat u urenlang in uw slaapkamer of inloopkast leuke outfits, sieraden en schoenen te combineren? Dan is een grote spiegel, waarin u uw outfit van top tot teen kunt checken, een absolute must. Een hoge passpiegel staat hartstikke leuk, maar zo’n grote, staande spiegel neemt wel veel ruimte in beslag. Als u toch een kledingkast op maat laat maken, kunt u ook kiezen voor een kast met spiegeldeuren. Daarmee slaat u twee vliegen in één klap: u bespaart ruimte én uw slaapkamer lijkt veel groter door de spiegels.
kledingkast met spiegel

Ontwerp uw eigen kast met spiegel

Bij Kastengigant kunt u zelf uw spiegelkast online ontwerpen. Alles is mogelijk, omdat wij uw spiegelkast helemaal op maat maken. Denk aan een 3-deurs schuifdeurkast met 2 witte schuifdeuren en een spiegeldeur in het midden. Maar u kunt ook elke schuifdeur van een spiegel voorzien om een complete spiegelwand te creëren. En als u kiest voor de meervlaksdeuren, kunt u een spiegelvlak combineren met deurpanelen in een houtdecor of kleur. Alles kan! Probeert u het zelf maar eens in onze online configurator.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.46.51 PM

Welke kleur spiegeldeur kiest u?

Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar met spiegels in drie verschillende kleuren: blank, brons of grijs. Wij adviseren u om in een slaapkamer of inloopkast een normale, blanke spiegel te nemen. U wilt uzelf immers goed kunnen bekijken en de kleuren van uw kleding goed kunnen onderscheiden. Is uw schuifdeurkast bestemd voor uw woonkamer, keuken of een andere ruimte? Dan kunt u ook kiezen voor een schuifdeur met een grijze of bronzen spiegel. Net wat het beste past bij uw interieur.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 3.15.48 PM

Meer informatie over schuifdeuren met spiegels

Wilt u alle mogelijkheden van onze schuifdeuren of de gekleurde spiegels met uw eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoekje aan een van onze showrooms of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis.
Afspraak_maken

Lees meer over: , , ,
Gepost in Garderobekasten, Kledingkasten, Schoenenkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Kledingkast met spiegel