Kleine inloopkast met schuine wand

Kleine inloopkast met schuine wand

30 juli 2014 | door: kastengigant

Droomt u stiekem ook van een inloopkast?

Steeds meer mensen laten een inloopkast op maat maken. Wie nog geen inloopkast heeft, weet wél precies wat ze zouden willen. Misschien blijft het voor u bij dromen omdat u denkt: “daar heb ik toch geen plaats voor” of “onder ons schuine dak past nooit een inloopkast”. Maar: er is meer mogelijk dan u denkt!
inloopkast met schuine wand

Inloopkast op zolder

Benut kleine, soms vergeten ruimtes goed en gebruik uw creativiteit. Een walk-in closet ligt dan wellicht ook voor u binnen handbereik. Hebt u bijvoorbeeld een schuin dak in uw slaapkamer of de zolder? De schuine hoeken zijn ideaal om als opbergruimte te gebruiken. Door schuifdeuren te gebruiken gaan we slim om met de ruimte zodat u toch een inloopkast hebt. Ook onder een aflopend dak kunnen we een hele mooie inloopkast voor u realiseren.
inloopkast op zolder

Kleine inloopkast

In een kleine ruimte kunnen we ook alleen een kastinterieur plaatsen. Zo hebt u toch de gedroomde open kledingkast. Onder een schuine wand is het natuurlijk donkerder dan in een gewone kamer. We raden u daarom aan om uw nieuwe kast te voorzien van verlichting. Deze kunt u eenvoudig mee bestellen bij uw kastinterieur.
inloopkast met schuifdeuren

Laat ons de inloopkast van uw dromen maken

Het plaatsen van inloopkasten (onder een schuin dak) is maatwerk. We adviseren u dan ook om voor een op maat gemaakte inloopkast eerst een afspraak te maken voor een persoonlijk advies. Wij komen dan bij u thuis om de ruimte precies op te meten. We kunnen u dan precies vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw huis. Verder helpen we bij het maken van de juiste keuzes zodat een inloopkast ook voor ú werkelijkheid wordt!

Lees meer over: , , ,
Gepost in Kledingkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *