Komt u ook opbergruimte te kort?

Komt u ook opbergruimte te kort?

9 juli 2015 | door: kastengigant

Geen ruimte voor kasten?

We denken vaak dat we te weinig ruimte hebben voor grote kasten, maar wist u dat we heel veel ruimte slecht benutten? Kijk maar eens rond in uw eigen huis. Hoe zit het met de hoeken? Benut u de hoeken in uw slaapkamer of woonkamer? Een hoek is meestal verloren ruimte. En dat terwijl u met een op maat gemaakte hoekkast de ruimte in uw hoek optimaal kunt benutten. Zelfs een hoekkledingkast met een schuine wand is voor ons geen probleem!
hoekgarderobekast

Te weinig kastruimte

Ook als het gaat om voldoende kastruimte is er vaak sprake van een misverstand. Voordat u een kast gaat kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke spullen u in uw kast wilt opbergen. Hoeveel broeken, jurken, jassen en schoenen heeft u? Hoeveel ruimte (hoogte, breedte en diepte!) nemen ze in beslag? Alleen dan weet u hoeveel laden, legplanken en hangruimte u precies nodig heeft in uw nieuwe kast. Zo ontwerpt u als het ware uw eigen, unieke kast, waarvan elke centimeter kastruimte benut is.
schoenenkast

Vergeet de kastaccessoires niet

Met handige kastaccessoires kunt u nog meer ruimte winnen. Denk aan een garderobelift in een hoge garderobekast. U kunt uw kleding hoog ophangen en met een stok weer naar beneden trekken, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Daarnaast kunt u uw kastinterieur aanvullen met schoenenplanken, riem- en dassenhouders en broekenrekken. Zo krijgen al uw kleding en spullen hun eigen plek en weet u zeker dat u efficiënt gebruik maakt van uw beschikbare kastruimte.
broekenrek

Ontwerp uw eigen kast

In onze online kastenconfigurators kunt u zelf úw kasten ontwerpen. Het werkt heel eenvoudig. Selecteer de kleuren, materialen, indeling en accessoires die u mooi vindt. Geef de gewenste maten van uw kast op en u ziet direct wat de door u samengestelde kast gaat kosten. Bevalt de prijs, dan kunt u uw kast meteen online bestellen. Wat het monteren van de kasten betreft, laten we de keuze ook aan u: zelf monteren of uw kast laten monteren door één van onze monteurs. Alles kan!

Lees meer over:
Gepost in Hoekkasten, Kasten op maat, Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Komt u ook opbergruimte te kort?