Korting op kasten

Korting op kasten

27 september 2018 | door: kastengigant

Voordelig een nieuwe kast kopen

U wilt een nieuwe kast kopen? Een kledingkast, een voorraadkast, een televisiekast, een inloopkast, een nieuw kastinterieur, een schuifdeurkast of een inbouwkast…. En kasten zijn niet goedkoop, zeker niet als u een stevige kast wilt kopen van een degelijke kwaliteit, waar u lang plezier van hebt en die ook nog eens perfect past in uw interieur. Het is dan ook logisch, dat u op zoek gaat naar de beste kast voor de laagste prijs. Wij begrijpen u!
woonkamerkast

Altijd korting bij Kastengigant

U vindt bij ons geen tijdelijke kortingen op kasten. In plaats van een tijdelijke aanbieding profiteert u bij ons altijd van veel voordeel. Wij hanteren een unieke formule, waarbij we geen kasten op voorraad hebben en dus geld besparen. Elke kast die gekocht wordt, wordt op maat gemaakt. En we verkopen veel kasten. Heel veel kasten. Elk jaar wel een paar duizend op maat gemaakte kasten. Daar zijn onze leveranciers ook blij mee, dus kopen wij in tegen gunstige voorwaarden.
barndeuren
Door dit alles kunnen we onze prijzen zo laag houden. Bijna altijd zijn onze prijzen lager dan dezelfde kasten in de bekende bouwmarkten, doe-het-zelf-zaken en speciaalzaken. Ook met de korting die zij bieden. Let dus goed op als u actief zoekt naar de laagste prijs: een tijdelijke korting op een kast van een hoge prijs is vaak toch nog duurder dan een kast kopen bij ons.
kastengigant service

Prijsvoordeel en meer….

Niet alleen de prijs is een reden om bij ons een kast te bestellen. Nee, er zijn nog meer redenen om een kast bij ons te kopen:

  • Alle kasten worden op maat gemaakt. Dat betekent dat u kunt kiezen uit talloze stijlen, kleuren en mogelijkheden om uw droomkast samen te stellen en in te richten.
  • Lage prijzen, dan zal de service wel minder goed zijn? Integendeel. Wij onderscheiden ons juist met onze service. Wij kunnen u zoveel werk uit handen nemen als u zelf wilt: inmeten, leveren en monteren. Wij doen het graag voor u!
  • U kunt bij ons online en offline terecht. Wij hebben namelijk drie grote showrooms waar u kasten kunt bekijken en terecht kunt voor een persoonlijk advies. Weet u precies wat u wilt? Bestel dan de kast gemakkelijk en snel online via onze online kastendesigner.

MeervlaksSchuifdeuren

Benieuwd naar de prijs van uw droomkast?

Stel uw nieuwe kast zelf samen in de online kastendesigner en u krijgt de kosten direct te zien. Speel gerust met verschillende opties. Bij elke nieuwe optie wordt de prijs opnieuw aangepast.
Wilt u het ontwerpen liever aan ons overlaten? Vraag dan een offerte aan. Heeft u al een offerte van een andere kastenwinkel? Stuur deze gewoon mee en laat u verrassen door onze vlijmscherpe prijzen!

Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Korting op kasten