Lage schoenenkast

Lage schoenenkast

19 april 2018 | door: kastengigant

Doen: een schoenenkast

Voor onze kleding investeren we in een goede kledingkast. En de schoenen? Die liggen vaak in de kast, onder het hanggedeelte, waar ze niet goed te zien zijn (en dus vergeten worden). Of ze eindigen in de hal op een hoopje. Een doorn in het oog en de schoenen zelf worden er ook niet mooier op. Kortom, een kast voor schoenen een overbodige luxe? Echt niet.
schoenenkast

Lage kast voor schoenen

De grootte van uw nieuwe schoenenkast is afhankelijk van één belangrijke factor: de hoeveelheid schoenen in huis. In de meeste gevallen biedt een lage schoenenkast voldoende plek. Bovendien is er voor een lage kast altijd wel plek. Een losse kast past vaak in de hal. En u kunt de bovenkant van de kast gebruiken voor een paar mooie decoraties.
schoenenkast

Schoenenkast op maat

Denk ook eens aan de ruimte onder een schuin dak of onder het trappengat. Vaak wordt dit gezien als verloren ruimte, maar voor een schoenenkast zijn deze ruimtes natuurlijk perfect. Sterker nog, met een op maat gemaakte schoenenkast kunt u de ruimte optimaal benutten.
En u kunt zelf de indeling bepalen: schoenenplanken voor pumps, sneakers en sportschoenen en extra ruimte voor hoge laarzen. Wist u dat u uw schoenen en laarzen ook aan een roede kunt hangen? Daarvoor zijn speciale schoenhangers en laarzenhangers (met klem) te koop.
Misschien heeft u zelfs nog kastruimte over voor een paar lades? Handig voor sokken en schoenpoets-spullen. Aan u de keuze.
zolderkast
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een (lage) schoenenkast op maat? Of wilt u weten wat zo’n kast gaat kosten? Stuur ons een e-mail met uw wensen, de maten van de ruimte en wij verrassen u graag met een mooi voorstel én scherpe prijzen.
schoenenrek in kledingkast

Gepost in Schoenenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Lage schoenenkast