Lage slaapkamerkasten

Lage slaapkamerkasten

6 juni 2019 | door: kastengigant

Een lage kast in de slaapkamer

In een slaapkamer plaatsen we meestal hoge kledingkasten. Maar ook lage slaapkamerkasten kunnen erg praktisch zijn. In een slaapkamer onder een schuin dak of in een zolderkamer zijn lage kasten ideaal om alle ruimte optimaal te kunnen benutten. Je kunt er natuurlijk je kleding of beddengoed in opbergen. Maar met lage kasten breng je ook gemakkelijk sfeer in je slaapkamer, omdat je er foto’s, kaarsjes, planten en andere accessoires op kunt zetten. Dat maakt een slaapkamer extra sfeervol.
Een lage kast in je slaapkamer is ook fijn om een televisie of beeldscherm op te plaatsen, zodat je vanuit bed lekker je favoriete films of series kunt bekijken.
Schermafbeelding 2015-07-13 om 11.50.15 AM

Ladekast of hangruimte

Bij een lage slaapkamerkast denk je al snel aan een ladekast. En dat kan! Een ladekast is reuzehandig voor het opbergen van bijvoorbeeld ondergoed, sokken, t-shirts, beddengoed en handdoeken. Maar wist je dat een lage slaapkamerkast in de meeste gevallen ook hangruimte past? En dat is wel zo prettig voor het ophangen van jasjes en blouses. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van hang- en legruimte.
Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.56.49

Lage slaapkamerkast wit

De meest populaire kleur voor een slaapkamerkast? Dat is wit. Ook voor lage slaapkamerkasten is wit de meest gekozen kleur. Wit is tijdloos en past in elk interieur. Bovendien moet een slaapkamer rust uitstralen en een witte kast versterkt dat idee.
Natuurlijk zijn er wel veel verschillende kleuren wit en stijlen om uit te kiezen, zodat geen enkele witte slaapkamerkast er hetzelfde uit hoeft te zien. Kijk maar eens naar het verschil tussen een witte acrylkast met moderne hoogglans-deuren en een witte slaapkamerkast met landelijke barndeuren.
woonkamerkast

Lage kast op maat laten maken

Laat een lage kast voor de slaapkamer altijd op maat maken, zodat je zeker weet dat deze perfect past qua afmetingen én uitstraling bij je interieur. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Vermeld je wensen, de maten en eventueel ook foto’s van je slaapkamer en wij verrassen je graag met een scherpe offerte.
zolderkast
 
 

Lees meer over:
Gepost in Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Lage slaapkamerkasten