Leuke tv-programma's over wonen

Leuke tv-programma's over wonen

21 december 2017 | door: kastengigant

Wooninspiratie op televisie

Ben je er ook zo gek op? Televisieprogramma’s over wonen en klussen. Het zijn fijne bronnen van inspiratie voor de inrichting van je huis en het kopen van nieuwe kasten en andere meubels en woonaccessoires. En wat dacht je van het opfrissen van een bestaand interieur? De transformatie van oubollige, ongezellige ruimtes naar hippe droominterieurs zorgt er voor dat we elke week weer aan de buis zijn gekluisterd. Dat willen wij ook!
barndeuren

Klus- en woonprogramma’s op tv

Wil jij ook op de hoogte zijn van de laatste trends op gebied van wonen? Deze tv-programma’s over wonen en klussen bieden volop inspiratie, tips en ideeën:

 1. Weer verliefd op je huis, SBS 6
  De woonsmaak van partners kan nogal eens uit elkaar liggen. Het gevolg? Er wordt een compromis gesloten bij het inrichten waar niemand echt blij van wordt. In dit programma kijken stylisten met een frisse blik naar de woning en gaan de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.
 2. Woontips, RTL 4
  Een must voor je wekelijkse dosis inspiratie en update van de laatste woontrends. Je krijgt elke aflevering handige tips: van het opknappen van een oude, versleten trap, hoe maak je een handige zolderkast en het op een eenvoudige en snelle manier creëren van een hele andere woonsfeer.
 3. De bouwbroers, RTL 8
  Oude, vervallen huizen kopen om ze vervolgens om te toveren tot een echt droomhuis. Een leuke uitdaging of keihard werken? Allebei, dat laten de Canadese broers Drew en Jonathan Scott zien. Ze helpen je om de potentie te zien van een opknapwoning.
 4. Designdroom, SBS 6
  Wij houden wel van een beetje strijd. In Designdroom nemen zes interieurontwerpers het tegen elkaar op in een spannende strijd om de titel “Beste interieurdesigner van Nederland”. De finale van deze afvalrace heeft inmiddels plaatsgevonden, dus wij wachten vol spanning op het tweede seizoen.
 5. Eigen Huis & Tuin, RTL 4
  Het langstlopende Nederlandse klusprogramma mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hét woonprogramma met veel praktische klustips voor je huis, tips voor decoratie, vloeren, kleuren en meubels.

inloopkast

Zo’n kast wil ik ook

Zie je tijdens een verbouwing of metamorfose op televisie een mooie kledingkast, trendy woonkamerkast of luxe inloopkast, die je zelf ook graag wilt hebben? Kijk dan eens op onze website, waar je zelf online je eigen kast kunt ontwerpen. Ben je tevreden over je ontwerp? Je kunt de kast, die jij hebt samengesteld, ook direct online bestellen. Wij maken je kast op maat en bezorgen ‘m ook nog bij je thuis!

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Leuke tv-programma's over wonen