Losse kastenwand in de keuken

Losse kastenwand in de keuken

17 augustus 2017 | door: kastengigant

Extra ruimte in de keuken

Een keuken volgepropt met keukenkastjes boven het aanrecht is misschien wel praktisch, maar niet heel erg mooi. Bovendien is het veel prettiger koken in een keuken waar u de ruimte heeft. Niet alleen in de lengte, maar ook boven uw hoofd tijdens het afwassen of groenten snijden. Echter, daar komt hét dilemma om de hoek kijken: ruimte. Hoe houdt u uw keuken prettig werkbaar, maar zorgt u wel voor genoeg opbergruimte?
voorraadkast keuken

Een losse kastenwand

Een veelgebruikte oplossing: zet een losse kastenwand in de keuken. Een losse kastenwand is in veel keukens een ideale oplossing voor extra opbergruimte. U kunt een kastenwand tegen een muur plaatsen, maar (als er geen wand over is) de kastenwand kan ook als divider dienst doen. Handig, als u een scheidingswand wilt aanbrengen tussen keuken en woonkamer of tussen keuken en eetkamer.
loftdeuren raffito

Handige tips voor een keukenkastenwand

Benut de hoogte. Ook al kunt u zonder trapje niet bij de bovenste planken, toch zult u zien dat een hoge kastenwand erg nuttig is. De ruimte helemaal bovenin is ideaal als voorraadplank of voor het opbergen van spullen die u niet vaak nodig heeft. Denk aan: speciaal serviesgoed, keukenmachines of bakspullen.
Wilt u graag een losse kastenwand plaatsen in uw bestaande keuken? Laat de kleuren en materialen dan aansluiten op het bestaande interieur. Met een kastenwand op maat heeft u oneindig veel keuze en kunt u uw keukenkast precies laten maken volgens uw wensen. Niet alleen qua looks, ook de indeling bepaalt u zelf  (lades, legplanken of een combinatie).
woonkamerkast

Keukenkastenwand op maat kopen

Weet u al wat u wil: een kastenwand met schuifdeuren of eentje met draaideuren? Ga dan snel naar onze online kastendesigner om úw ideale keukenkast op maat samen te stellen én te bestellen. Heeft u behoefte aan een deskundige blik, die met u meekijkt en denkt ? Schakel onze experts in, zij zien vaak mogelijkheden die u nog niet had bedacht.
keukenkast

Gepost in Kastenwand, Keukenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Losse kastenwand in de keuken