Losse schuifdeuren kopen

Losse schuifdeuren kopen

19 januari 2017 | door: kastengigant

Losse schuifdeuren voor kasten en meer

Losse schuifdeuren kennen vele toepassingen; bijvoorbeeld voor een kledingkast of kast in de woonkamer. Met een losse schuifdeur kunt u een open kast of een inloopkast eenvoudig en in elke gewenste stijl voorzien van een deur. Het is ook een ideaal middel om een scheiding aan te brengen in twee ruimtes. Bijvoorbeeld tussen woonkamer en speelkamer, of in een kantoor. Bent u op zoek naar mooie, losse schuifdeuren? Bij Kastengigant bent u aan het juiste adres.
Schermafbeelding 2015-06-10 om 3.15.13 PM

Nieuwe schuifdeur, nieuwe look

Een goede kast gaat tientallen jaren mee, de mode en interieurwensen veranderen veel vaker. Heeft u al een schuifdeurkast, maar past de kleur of stijl eigenlijk niet meer bij de rest van uw interieur ? Of is de deur zelf aan vervanging toe? Een complete nieuwe kast kopen is vaak een onnodig grote investering. Is de kastindeling nog naar wens? Koop dan gewoon nieuwe schuifdeuren en u krijgt er een prachtige kast met een nieuwe look voor terug.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze online configurator en ontwerp uw eigen schuifdeuren.
keukenkasten

Losse schuifdeur op maat

Een losse schuifdeur vraagt vaak om een maatoplossing. Of het nu gaat om een scheidingswand, een schuifdeur voor een bestaande wandkast op de overloop of zelfs onder een schuin dak, u wilt graag dat een nieuwe schuifdeur 100% passend is.
Wij maken alle losse schuifdeuren op maat tegen de laagste prijzen. Onze inkoopprijzen zijn superscherp omdat wij zóveel schuifdeuren en kasten verkopen. Bovendien bepaalt u helemaal zelf het materiaal, de kleuren en de afwerking van uw schuifdeuren.
kamerverdeler

Online kopen of in de winkel?

Zo’n op maat gemaakte schuifdeur moet vast in een winkel besteld worden. Tenminste, dat denken veel mensen. Het is echter niet nodig. Heeft u zelf de juiste maten opgemeten? En weet u precies wat u wilt? Bestel uw losse schuifdeur dan heel gemakkelijk online. Bijkomend voordeel is dat u bij het samenstellen van uw schuifdeuren direct de kosten ziet. U kunt dus zelf bijsturen, mocht bijvoorbeeld de prijs te hoog zijn of u juist nog budget over hebben voor een luxe greep.
Wilt u liever een persoonlijk advies en de exacte maten door een expert laten opmeten? Ook daar hoeft u de deur niet voor uit. Plan online een afspraak in en wij komen bij u langs. En bent u toch in de buurt? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze winkels / showrooms in Hoofddorp, Purmerend en Breda. De koffie staat voor u klaar!
schuifdeurkast

Lees meer over:
Gepost in Scheidingswand, Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Losse schuifdeuren kopen