Losse schuifdeuren voor kast

Losse schuifdeuren voor kast

19 maart 2014 | door: kastengigant

Schuifdeuren mét of zonder kastinterieur

Natuurlijk verkopen wij graag complete kasten; dus een kastinterieur mét bijbehorende schuifdeuren. In de praktijk komt het echter regelmatig voor dat klanten al een IKEA kastinterieur of een andere open kast hebben. En daar willen ze dan graag een schuifdeur voor plaatsen. Dat bespaart kosten. Wij hebben daar alle begrip voor. Daarom kunt u bij ons ook losse schuifdeuren bestellen.
schuifdeurkast

Losse kastdeuren op maat

In onze schuifdeurenconfigurator kunt u online de maten van uw schuifdeuren opgeven en uw kastdeuren samenstellen en bestellen. Let wel goed op bij het meten van de deurmaten. Wij maken wel eens mee dat klanten hun lades niet meer open krijgen, nadat ze onze schuifdeuren voor een Ikea kast hebben geplaatst. Meet alles dus goed op of maak gebruik van onze inmeetservice als u problemen wilt voorkomen!
losse kastdeuren

Kast schuifdeuren in alle soorten en maten

U kunt uw schuifkastdeuren zelf samenstellen en afstemmen op uw bestaande interieur. De acryl schuifdeuren passen perfect in een moderne woninginrichting. Met meervlaksdeuren kunt u elke deur samenstellen die u maar wilt. U kunt verschillende materialen en kleuren combineren in één kastdeur. En de landhuis-kastdeuren passen perfect in een romantische woonstijl of landelijk interieur.

Lees meer over: ,
Gepost in Schuifdeuren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *