Luxe draaideurkast

Luxe draaideurkast

19 oktober 2017 | door: kastengigant

Waarom gewoon doen, als het ook luxe kan?

Zoekt u een draaideurkast? Ga dan niet voor zomaar eentje… Ga voor een superdeluxe draaideurkast! Want met een luxe draaideurkast haalt u een échte blikvanger in huis. Voor in uw woonkamer of in de slaapkamer. Bovendien betekent ‘luxe’ ook automatisch ‘gebruiksgemak’ én ‘uitstekende kwaliteit’. En dat maakt een luxe draaideurkast tot een slimme koop, waar u een leven lang plezier van heeft.
zwarte kast woonkamer

Luxe draaideurkast op maat

Wat voor de een luxe is, is dat niet voor de ander. Zo wil de ene klant een brede draaideurkast met spiegels en verlichting om kleding in op te bergen. Terwijl een andere klant de hoogte van zijn slaapkamer optimaal wil gebruiken en dus kiest voor een hoge draaideurkast met kledinglift.
En weer een andere klant wil een extra diepe draaideurkast kopen om als voorraadkast te gebruiken. Of een lage draaideurkast met hoogglans deuren voor in een moderne woonkamer. Of een stevige draaideurkast voor op kantoor, liefst in een stijl die past bij de organisatie.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.55
En bij Kastengigant kan dat allemaal, omdat wij elke draaideurkast op maat maken. In onze online configurator kunt u zelf úw draaideurkast samenstellen. U geeft de gewenste hoogte, breedte en diepte van uw kast op en kiest vervolgens de kleur(en), soort draaideuren, handgrepen, kastindeling en luxe accessoires, die ú wilt.
woonkamerkasten

Wat kost zo’n luxe draaideurkast?

Bent u benieuwd of de luxe draaideurkast, zoals u die in uw gedachten heeft, ook past binnen uw budget? Natuurlijk kunt u een op maat gemaakte draaideurkast zo duur of zo goedkoop maken als u zelf wilt. Welke luxe accessoires kiest u wel en welke niet?
Als u zelf úw draaideurkast samenstelt in de online kastendesigner ziet u ook meteen wat uw draaideurkast gaat kosten. Voeg een extra accessoire toe en de prijs van uw kast wordt direct aangepast.
moderne kledingkast wit
Natuurlijk bent u ook van harte welkom om het assortiment te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie in één van onze showrooms (in Hoofddorp, Purmerend of Breda).
ProEXR File Description=Attributes=channels (chlist)compression (compression): Zip16dataWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]displayWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]lineOrder (lineOrder): Increasing YpixelAspectRatio (float): 1.000000screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]screenWindowWidth (float): 1.000000=Channels=A (half)B (half)G (half)R (half)

Gepost in Draaideurkasten, Kantoorkasten, Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Luxe draaideurkast