Maak uw kastenwand uniek

Maak uw kastenwand uniek

25 februari 2015 | door: kastengigant

Een unieke kast, wie wil dat niet?

Veel van onze klanten zijn op zoek naar een bijzondere kast. Een unieke kast, die ze zelf kunnen ontwerpen. En dan het liefst voor een betaalbare prijs. Daarom komen ze bij ons terecht. Al onze kasten worden immers op maat gemaakt. En de mogelijkheden om uw eigen kast te ontwerpen zijn eindeloos.
zwart-witte kast

Zelf uw eigen kast ontwerpen

In onze online kastenconfigurator bepaalt u zelf hoe uw kastindeling, kastdeuren, grepen, omlijsting en andere accessoires er uit komen te zien. En dat gaat ver. Niet alleen kunt u het materiaal en de kleuren van uw kastdeuren kiezen, bij de meervlak-schuifdeuren kunt u zelfs uw schuifdeur helemaal zelf ontwerpen. U kunt verschillende materialen en kleuren in één schuifdeur combineren. Glas met hout of hout in combinatie met deurpanelen in vergrijsde tinten. Alles kan!
kastenwand met eigen foto

Schuifdeuren met uw eigen foto

U kunt zelfs uw schuifdeurkast voorzien van schuifdeuren met daarop uw eigen foto. Unieker dan dat, kan het niet. Een foto van uw kinderen, een prachtige natuurfoto of de skyline van New York. U bepaalt het helemaal zelf. Houd er wel rekening mee dat onze kastenwanden lang mee gaan, dus kies een foto waar u niet snel op uitgekeken raakt.
Het enige dat wij nodig hebben is een foto van goede kwaliteit, die we vervolgens op 1 of meerdere deuren drukken. Het is een lastig en tijdrovend proces, dus de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat deze foto-schuifdeuren ook wat meer kosten. Wij verkopen deze schuifdeuren vaker aan bedrijven, die op deze manier een kastenwand omtoveren tot een reclamewand of… tot een prachtig landschap voor een inspirerende werkomgeving. Dat laatste ziet u terug op de foto’s van de schuifdeurkasten die we maakten voor Naturalis in Leiden.
schuifdeuren met foto

Wilt u ook een kastenwand met uw eigen foto?

Neem dan contact met ons op. De mogelijkheid om uw kast van een eigen foto te voorzien vindt u namelijk niet terug in de online kastenconfigurator. Bel 085 – 2102300 of omschrijf uw wensen in het offerte-aanvraag-formulier.
offerte_aanvragen

Lees meer over: ,
Gepost in Kantoorkasten, Kastdeuren, Kastenwand, Schuifdeuren, Winkelinrichting | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *