Maatwerk boekenkast

Maatwerk boekenkast

9 april 2014 | door: kastengigant

Op maat gemaakte boekenkast

Veel mensen laten een boekenkast op maat maken. Vaak omdat ze een speciale oplossing zoeken, zoals een hoekkast of een boekenkast met een schuine wand. Maar ook omdat ze hun boekenkast zelf willen indelen. En dat kan bij ons. Alles is mogelijk. Wij laten u graag een paar voorbeelden zien.
open kantoorkast

Open boekenkast of met schuifdeuren?

Uw boeken mogen gezien worden. Veel boekenliefhebbers kiezen dan ook voor een open boekenkast. In bedrijven of in een thuis-kantoor wordt vaak gekozen voor een boekenkast met schuifdeuren. Zo blijven alle boeken stofvrij!
witte boekenkast op maat

Moderne boekenkastsystemen

Wat vindt u van zo’n moderne boekenkast met ongelijke vlakken? Handig als u veel boeken in verschillende formaten heeft. Of een boekenkast met deurtjes in verschillende felle kleuren? Dat is weer heel anders dan zo’n klassieke boekenkast-indeling met een open bovenkast en een onderkast met deurtjes en lades.
boekenkast met ongelijke vakken

Boekenwand op maat

Heeft u veel boeken? En beschikt u over een woonkamer of een aparte ruimte waar u een boekenwand van muur tot muur kunt maken? Creëer dan uw eigen bibliotheek waar u rustig kunt lezen in een heerlijke, luie stoel.  U kunt uw boekenkast tot aan het plafond door laten lopen. En de indeling van uw boekenkast kunt u op maat afstemmen op uw eigen boekencollectie.
boekenwand

Boekenkast zelf samenstellen

In onze boekenkast-configurator kunt u uw boekenkast zelf samenstellen. Geheel volgens uw wensen. Een lage of een hoge boekenkast. Met of zonder schuifdeuren. En voor de indeling maakt u een keuze uit onze modules (lades, planken, etc.). Als u klaar bent, kunt u het resultaat direct bekijken. En als de prijs u bevalt, kunt u uw boekenkast online bestellen.
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.58.57 PM
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Boekenkasten, Kantoorkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *