Maatwerk kasten voor bedrijven

Maatwerk kasten voor bedrijven

28 mei 2014 | door: kastengigant

Kantoormeubelen op maat

Wij leveren niet alleen kasten en kastsystemen aan particulieren. We zijn ook vaak bij bedrijven en kantoren te vinden om een kast op maat te plaatsen. U kunt natuurlijk kant en klare archiefkasten of bureaus bestellen. Maar geen bedrijfsruimte is hetzelfde dus waarom de inrichting wel? De inrichting en uitstraling van uw kantoor zorgt er niet alleen voor dat u prettig kunt werken, het is vaak ook de eerste indruk van uw klanten. Een unieke kantoorinrichting krijgt u dan ook alleen wanneer u uw kantoormeubelen op maat laat maken.
Schermafbeelding 2014-05-02 om 16.51.40

Kasten, een balie, bureaubladen… alles kan

Naast boekenkasten, archiefkasten en andere kantoorkasten leveren we ook complete maatwerk oplossingen aan bedrijven en kantoren. Onze uitgebreide werkplaats is uitgerust met CNC machines, waarmee wij meer meubels op maat kunnen maken. Zo kunt u ons ook passende bureaubladen of een balie laten maken. Een mooie balie is het visitekaartje van uw bedrijf!
kantoor van hout

Bedrijfsinterieur op maat, dat past bij uw uitstraling

U wilt natuurlijk voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld hangmappen, ordners of printers. Met een maatwerk kast of kantoormeubel hoeft u niet te twijfelen of uw zakelijk interieur goed past in uw bedrijfsruimte. Onze op maat gemaakte kasten passen altijd. En dan hebben we het niet alleen over afmetingen. Onze kasten passen ook altijd bij uw bedrijf en bij wat u wilt uitstralen. Zakelijk, modern of een speels design? Het kan allemaal. Vraag een offerte aan of bel voor een afspraak!

Lees meer over: ,
Gepost in Kantoorkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *