Maatwerk kasten voor winkels

Maatwerk kasten voor winkels

12 november 2014 | door: kastengigant

Kasten voor winkelinrichting

Als (nieuwe) winkeleigenaar vraagt u zich vast af: hoe ga ik mijn winkel mooi en efficiënt inrichten? De kasten in uw winkel moeten in de eerste plaats uw artikelen goed tonen. Een goede presentatie zorgt voor meer omzet! En u wilt natuurlijk ook dat uw winkel een frisse en aantrekkelijke uitstraling heeft. Tot slot moet de kast ook nog passen in uw winkelruimte. Daarom kunt u bij ons meubilair en kasten voor uw winkel op maat laten maken.
winkelinrichting kasten

Kasten met verlichting

Een goede winkelinrichting is een belangrijke voorwaarde om te verkopen. We hebben het dan niet alleen over de kast of planken waarop u uw producten presenteert. De juiste verlichting is essentieel om uw product goed uit te laten komen.  Als u wilt kunnen wij uw kasten ook voorzien van verlichting. Zo komen uw artikelen het best tot hun recht.
maatwerkkast-winkel2

Op maat gemaakte kasten voor uw winkel

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de kasten ín uw winkel, maar ook voor het meubilair van uw backoffice of opbergruimte. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Hij kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden én ook meteen uw winkelruimte opmeten. Zodat we ook een op maat gemaakte offerte voor u kunnen maken!

Lees meer over:
Gepost in Winkelinrichting | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *