Moderne kasten voor de woonkamer

Moderne kasten voor de woonkamer

13 augustus 2015 | door: kastengigant

Hoogglans schuifdeurkast

Bent u op zoek naar een moderne kast of kastenwand die past in uw moderne woonkamer? Voor het opbergen van speelgoed, servies, boeken of voor een televisie? Kies dan voor een schuifdeurkast met strakke lijnen en een hoogglans afwerking. Onze meest populaire kast voor een modern interieur is zonder twijfel de schuifdeurkast met hoogglans-acryl schuifdeuren. Deze strakke schuifdeuren geven uw moderne woonkamer een luxe uitstraling. U kunt de kleuren, materialen en vormgeving zelf bepalen in onze online configurator.
woonkamer kast

Mix en match meerdere woonstijlen

Het is al jaren niet meer zo dat het hele interieur uit één stijl moet bestaan. Ook in een klassiek interieur kan een moderne kast, dankzij de minimalistische vormgeving, erg mooi passen. Met de juiste kleuren en afwerkingen zorgt u ervoor dat een moderne kast perfect past in uw interieur. Door de warme aardetinten past de moderne wandkast van Designo op onderstaande afbeelding bijvoorbeeld heel mooi in een warm, klassiek of rustiek interieur. Vindt u het lastig om te bepalen of een moderne kast in uw interieur past? Schakel de hulp van onze adviseurs in!
woonkamerkasten

Moderne tv-kast

Bent u specifiek op zoek naar een kast voor uw televisie, dvd-speler of andere elektronische apparatuur? Let er dan op dat de kast een mogelijkheid biedt om tv-kabels weg te werken. Loshangende kabels zijn een echte doorn in het oog. U kunt dat vermijden door de juiste tv-kast te kiezen. Of door een tv-kast op maat te laten maken. In dit artikel leest u meer over televisiekasten.
woonkamerkast

Woonkamerkast op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een moderne kast of een moderne kastenwand voor uw woonkamer? Neem een kijken op onze website en stel online een mooie kast voor uw woonkamer samen. Kies uit verschillende modellen en kleuren, die het best bij uw stijl, smaak en interieur passen. U ziet bovendien direct wat de kosten zijn. Wilt u er zeker van zijn dat de maten kloppen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze adviseur komt bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden, kleurenstalen te tonen én om de ruimte in uw woonkamer op te meten. Na het inmeten ontvangt u vrijblijvend een offerte.

Lees meer over: , ,
Gepost in Televisiekasten, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Moderne kasten voor de woonkamer