Moderne linnenkast op maat

Moderne linnenkast op maat

| door: Petra Pustjens

Een linnenkast, helemaal van deze tijd

Bij een linnenkast denken mensen aan zo’n oude, brocante linnenkast, die je vroeger vaak op de overloop tegenkwam. Linnengoed opbergen moeten we nog steeds, maar de moderne linnenkasten zien er heel anders uit dan vroeger. De volgepropte 2-deurs linnenkast heeft plaatsgemaakt voor een grote linnenkast, minimaal 3-deurs, en vaak zelfs voor een ng grotere kast, die van wand tot wand is geplaatst.

draaideurkasten

We hebben immers nogal wat linnengoed en bedtextiel om op te bergen. Denk aan moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken, badhanddoeken, strandlakens, keukenhanddoeken en tafelkleden. En die willen we allemaal netjes en het liefst ook overzichtelijk opbergen. Tegenwoordig wordt de linnenkast vaak op de logeerkamer geplaatst, dus het is fijn als uw gasten er ook hun kleding in kwijt kunnen.

losse kastdeuren

Linnenkast met schuifdeuren of draaideuren?

Wij adviseren u om in ieder geval een linnenkast te kopen mt deuren, zodat u uw linnengoed stofvrij houdt. Omdat u geen rekening hoeft te houden met ruimte voor openslaande deuren is een schuifdeurkast de ideale kast voor een kleine ruimte. Een ander bijkomend voordeel van de schuifdeuren is dat u meer mogelijkheden heeft om uw linnenkast op maat samen te stellen. Meervlaksdeuren, waarin u verschillende kleuren en materialen in n kastdeur kunt combineren, zijn bijvoorbeeld niet verkrijgbaar als draaideur.

moderne-linnenkast

Linnenkast op maat

In onze online kastenconfigurator kunt u zelf w linnenkast samenstellen. Selecteer de afmetingen, kleuren, materialen en kastindeling (legplanken, hangroedes en/of lades) die u mooi vindt en passen bij uw interieur of woonstijl. Alles kan, omdat wij uw linnenkast helemaal op maat maken. U kunt de door u samengestelde linnenkast meteen online bestellen. Heeft u speciale wensen, zoals bijv. een hoekkast of een linnenkast met een schuine wand? Breng dan een bezoek aan n van onze showrooms of maak een afspraak bij u thuis. Naast een persoonlijk advies ontvangt u ook een offerte op maat.

Afspraak_maken

 

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten, Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Moderne linnenkast op maat