Montage van uw kast

Montage van uw kast

23 april 2014 | door: kastengigant

Laat uw kast monteren door onze monteurs

Dat al onze kasten van topkwaliteit zijn wist u al. Maar een goed product komt pas echt tot zijn recht met de juiste montage. Daarom zijn ook onze monteurs van topkwaliteit! Kastengigant heeft eigen monteurs in dienst. Zo kunnen we alle maatwerkkasten voor u monteren. Mochten we geen monteur bij u in de buurt hebben dan schakelen we een vakman uit uw regio in. Dit zijn ervaren timmermannen die op vakmanschap zijn geselecteerd en door ons zijn opgeleid. Ze werken met professioneel gereedschap en hebben alle belangrijke reserveonderdelen bij zich.
foto (1)

Zo houden wij onze montage prijzen laag

Veel klanten willen hun kast laten plaatsen. Het is gemakkelijk en snel. Voor ons is enkel en alleen een extra service die wij onze klanten willen bieden. Tegen een zo laag mogelijke prijs. Doordat onze vakmannen bij u uit de buurt komen, kunnen we de prijs laag houden. Natuurlijk merkt u dit ook op uw factuur. U betaalt altijd een scherp tarief: waar u ook woont!
foto 4

Een mooi afgewerkte kast is het eindresultaat

Elke inbouwkast is voor ons maatwerk en is precies afgestemd op uw wensen. Ook het plaatsen van schuine kasten, een hoekkast op maat of andere kastsystemen is geen probleem. Ongelijke vloeren, buizen en leidingen werken wij netjes weg. Door gebruik te maken van onze inmeetservice weet u vooraf precies wat de montagekosten zijn.
 

Lees meer over:
Gepost in Kasten monteren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *