Mooie kasten voor een Bed & Breakfast

Mooie kasten voor een Bed & Breakfast

18 juni 2015 | door: kastengigant

Onze kasten op tv

Kijkt u ook naar het tv-programma Bed & Breakfast, waarin drie eigenaren oordelen over elkaars Bed & Breakfast? De kans is groot, dat u dan één van onze kasten op tv voorbij heeft zien komen. B&B-eigenaren besteden veel aandacht aan de inrichting van hun Bed & Breakfast. Alles moet perfect zijn. Dus ook de kasten. Ze moeten niet alleen passen bij de rest van de inrichting, maar ook bij de persoonlijke sfeer van de Bed & Breakfast. Een op maat gemaakte kast is dan dé oplossing!
kledingkast met spiegel

Kast zelf ontwerpen, persoonlijker kan het niet

Of u nu een kledingkast zoekt voor de gastenkamers of een open kast voor de gezamenlijke ruimte, bij ons kunt u al uw kasten zelf ontwerpen in onze online configurators. Laat uw persoonlijkheid terugkomen in uw kasten door kleuren, combinaties van materialen en een kastindeling te kiezen, die u mooi vindt.
hoekkast

Vijf handige tips voor B&B kasten:

 1. Voorzie de slaapkamerkasten van schuifdeuren of draaideuren. Dat houdt de kleding van uw gasten stofvrij en bespaart u poetswerk. Schuifdeuren nemen minder plaats in beslag omdat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren. De meervlaks-schuifdeuren bieden u ook meer mogelijkheden om de kasten naar úw smaak samen te stellen. U kunt in de vlakken verschillende kleuren en/of materialen combineren.
  losse kastdeuren
 2. Denk goed na over de indeling van uw kast. Krijgt u veel zakelijke gasten? Zorg dan voor voldoende hangruimte, eventueel een luxe broekenrek en een paar mooie kledinghangers voor overhemden. Maak in uw kast ruimte voor een schoenenrekje of een paar schuine schoenenplanken, waar gasten hun schoenen op kwijt kunnen.
  schoenenrek in kledingkast
 3. Omringt u uw gasten met alle luxe? Maak dan in uw kledingkast ook ruimte voor extra beddengoed. Denk aan een warme plaid of een paar hoofdkussens in andere diktes. Uw gasten zullen dit op prijs stellen! En wat dacht u van een strijkplank? Zakelijke gasten waarderen het als ze in een overhemd zonder kreukels op hun meeting kunnen verschijnen.
 4. Misschien wilt u in uw kast ook een minibar plaatsen of een snelkoker, zodat de gasten zelf koffie en thee op hun kamers kunnen maken? U kunt deze achter de kastdeuren plaatsen, maar u kunt ook overwegen om een deel van de kast open te laten en niet van kastdeuren te voorzien.
 5. In de gemeenschappelijke ruimte staat een open kast vaak gezelliger. Denk aan een kleine boekenkast met boeken, die uw gasten kunnen lezen tijdens hun verblijf in uw B&B. Spelletjes voor kinderen kunt u er in kwijt. Het is ook leuk om een mooie verzameling in uw kast te tonen. Dat levert vaak goede gespreksstof op.
  zwart-witte kast

Persoonlijk advies

Weet u nog niet precies wat u wil of wat de beste oplossing voor uw Bed & Breakfast is? Kom dan langs voor een persoonlijk advies in onze showroom in Hoofddorp of Purmerend. Onze kastenspecialisten vertellen u alles over de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kasten. U kunt de kastinterieurs, kastdeuren en alle uitgebreide kleurstalen met eigen ogen bekijken. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur kan uw kamers dan meteen bekijken en alles opmeten.
Afspraak_maken
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Schuifdeurkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Mooie kasten voor een Bed & Breakfast