Mooie slaapkamerkasten

Mooie slaapkamerkasten

16 juni 2016 | door: kastengigant

Bent u op zoek naar een nieuwe slaapkamerkast?

Graag zetten wij de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u snel de juiste kast voor úw slaapkamer vindt. Zoekt u een kast voor al uw kleding, schoenen, accessoires én die van uw partner? En wilt u er het liefst ook uw beddengoed in kwijt kunnen? Dan heeft u een grote kledingkast (denk aan een 3- of 4-deurs kledingkast) nodig of misschien is een inloopkast een goede oplossing?
De keuze is afhankelijk van smaak, maar ook van ruimte. Staat uw kast redelijk dicht bij uw bed en heeft u weinig loopruimte? Dan is een schuifdeurkast handiger dan een draaideurkast. Heeft u juist veel ruimte of een klein kamertje dat aan uw slaapkamer grenst? Verken dan de mogelijkheden van een inloopkast (want, die wil dat nu niet!).
MeervlaksSchuifdeuren

Slaapkamerkasten op maat

Elke slaapkamer is anders. Iedereen heeft een andere smaak en voorkeuren, dus het is niet raar dat steeds meer mensen een slaapkamerkast op maat kopen. Bij een kant-en-klare slaapkamerkast moet u vaak concessies doen. Bij een op maat gemaakte slaapkamerkast hoeft dat niet. U zit niet vast aan standaard maten. U meet hoeveel ruimte u beschikbaar heeft (of u laat het inmeet-werk door ons doen) en laat ons een kast maken die perfect in uw slaapkamer past.
schuifdeurkast met spiegel

Uw kast online samenstellen

Wilt u uw slaapkamerkast helemaal zelf samenstellen? Zelf het materiaal, de kleuren en de afwerking bepalen én zelf kiezen hoe de indeling eruit komt te zien? Dat kan heel gemakkelijk online. Ga naar onze online kastenconfigurator en ga direct aan de slag. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, zelfs inloopkasten stelt u vanuit uw luie stoel helemaal zelf samen. Een groot voordeel is dat u ook direct ziet wat uw ideale slaapkamerkast gaat kosten.
En komt u er toch niet uit of wilt u graag het advies van een kastenspecialist horen? Neem dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan één van onze showrooms.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM
 
 

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Mooie slaapkamerkasten