Multifunctionele kasten

Multifunctionele kasten

2 februari 2018 | door: kastengigant

Een multifunctionele kast; iets voor u?

Multifunctionele meubels; IKEA is er groot mee geworden en ze zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Vooral kleinere huizen, studentenkamers en kinderkamers zijn gebaat bij de ruimtebesparende eigenschap van een multifunctionele kast. Bent u op zoek naar een mooie multifunctionele kast of kastenwand? En wilt u juist wat anders dan wat u bij IKEA of bij de meeste bouwmarkten tegenkomt? Dan is een maatwerk kast echt iets voor u.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Kastenwand in de woonkamer

Met een op maat gemaakte kast of kastenwand heeft u alles in eigen hand: u bepaalt de kleuren, materialen en de indeling van uw kast. En dus ook de multifunctionaliteit. Een populair voorbeeld van een veelzijdige kast in de woonkamer is een kastenwand waarin de televisie verwerkt is. Op de manier die u wilt. U kunt kiezen voor een strakke kast met grote schuifdeuren waarachter u alles wegwerkt. U kunt ook alleen de tv wegwerken achter (schuif)deurtjes en de rest van de kast open laten en gebruiken voor boeken of decoraties.
wandkast woonkamer zwart

Multifunctioneel is ook:

  • de ruimte onder een trappengat benutten als boekenkast
  • een grote kastenwand tegelijkertijd gebruiken als scheidingswand
  • een lage inbouwkast onder uw raam voor het opbergen van speelgoed, die u met wat leuke kussens erop omtovert tot een gezellige zitplek.

schuine kast

Ja, ik wil zo’n kast!

Bij een breed inzetbare kast gaat het vaak om het optimaal benutten van ruimte en het perfect passend maken van de kast naar uw wensen. Maatwerk dus. Heeft u een ‘multifunctionele kastenwens’? Stuur ons foto’s van de ruimte en een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw wensen en wij gaan voor u aan de slag met een slimme oplossing en vlijmscherpe offerte.
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Multifunctionele kasten