Nieuwe binnendeuren nodig?

Nieuwe binnendeuren nodig?

11 juni 2014 | door: kastengigant

U kunt ook voor binnen- en buitendeuren bij ons terecht

Veel klanten, die bij ons een nieuwe kast bestellen, hebben net een (nieuw) huis gekocht of zijn toe aan een complete make-over van hun interieur. En bij een nieuw interieur horen vaak ook nieuwe binnendeuren. Het vervangen van de binnendeuren heeft vaak een enorme impact op de uitstraling van uw woning. Wat veel klanten niet weten is dat u voor binnen- en buitendeuren ook bij ons terecht kunt. Deurengigant is net als Kastengigant een onderdeel van Gigantisch BV.
cando binnendeuren

Binnendeuren bestellen

Het meest populair zijn de CanDo binnendeuren. CanDo levert binnendeuren in alle stijlen. Van moderne binnendeuren met glas of strakke lijnen tot traditionele binnendeuren met een klassieke of tijdloze uitstraling. Naast CanDo leveren we ook binnendeuren van Svedex en Maestro. U kunt in onze deuren-webshop uw deuren samenstellen zoals u dat wilt: soort glas (blank glas, satijn glas, gezandstraald glas, glas in lood, etc.), met of zonder kozijnen, deurbeslag, tochtprofielen, dorpels, etc. Kortom: u kunt uw complete deur online bestellen. Voor zéér scherpe prijzen, zoals u van ons gewend bent!
cando buitendeuren

Buitendeuren kopen

Bij de Deurengigant kunt u ook buitendeuren bestellen. Of het nu gaat om een hardhouten voordeur van CanDo of een eenvoudige achterdeur. Of een hardhouten of vuren poortdeur voor uw schutting of poort. Onze buitendeuren zijn overigens allemaal van het merk CanDo, vanwege het uitgebreide assortiment. Voor elke woning heeft CanDo een passende buitendeur. Natuurlijk kunt u ook bij de buitendeuren alle accessoires bestellen die u maar wenst: kozijn, deurbeslag, veiligheidssloten, kogelscharnieren, tochtvaldorpels, etc.
binnendeuren bestellen

Bezoek onze showroom

In onze showrooms kunt u een uitgebreide deurencollectie bekijken. En natuurlijk kunnen wij u daar ook uitgebreid adviseren over alle deuren, materialen, mogelijkheden en accessoires. Kortom: heeft u nieuwe deuren nodig? Breng een bezoekje aan onze showroom of bestel uw deuren online bij de Deurengigant.
 

Lees meer over:
Gepost in Binnen- & buitendeuren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *