Nieuwe kast erin, de oude eruit?

Nieuwe kast erin, de oude eruit?

15 oktober 2015 | door: kastengigant

Tijd voor een nieuwe kast…

Bent u aan het rondkijken voor een nieuwe kast? Een kledingkast wellicht of een mooie wandkast voor in uw keuken of woonkamer? Op dit blog vindt u handige tips voor allerlei soorten kasten en schuifdeuren. Weet u al wat u wil? Stel dan de maatwerkkast van uw dromen samen in onze online configurator en zie direct wat uw kast gaat kosten.
oude-kast-geel-geverfd

Pimp uw oude kast

Maar, deze week gaat het niet om de nieuwe kast. Wij zijn benieuwd: wat doet u met uw oude kast? Een oude kast is dé kans om eens iets nieuws uit te proberen in uw interieur. Een likje verf doet al wonderen! Ga voor een opvallende trendkleur zoals blauw, mintgroen of geel en kijk wat het oplevert. U heeft immers niets te verliezen! En mocht het toch niet zo geweldig staan in uw interieur, u doet een studerend kind vast een plezier met zo’n unieke kast.
nachtkastje

Uw oude kast hergebruiken

Valt uw oude kast bijna uit elkaar en gaat een verfje uw kast niet meer redden? Wellicht kunt u de kast op een andere manier gebruiken. Of onderdelen van de kast. Zoals de lades van een kast, deze zijn multifunctioneel. Geef ze een leuke kleur en maak er een authentiek bijzettafeltje van door er pootjes of wieltjes onder te zetten. Of gebruik ze als bloemenbak. Kortom, gooi uw oude kast niet zomaar weg. Grote kans dat u er nog een leuke, nieuwe bestemming voor vindt.
kastenspecialist

Nieuwe kast op maat laten maken

Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw nieuwe kast? U mag ons altijd bellen. Of kom eens langs in één van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar.
Afspraak_maken

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kast erin, de oude eruit?