Nieuwe kast kopen in Coronatijd

Nieuwe kast kopen in Coronatijd

1 oktober 2020 | door: kastengigant

Even niet naar de meubelboulevard

Heb je een nieuwe kast voor je woonkamer of een kledingkast nodig? Waar je eerst gezellig samen met je partner naar de meubelboulevard of meubeloutlet ging om eerst wat kasten te bekijken, moet je nu vooral nadenken over je veiligheid. Is het mogelijk om overal anderhalve meter afstand te bewaren? Of gaan we shoppen met een mondkapje op? Kun je je handen reinigen in de winkel of moet je van die plastic handschoenen aan? Moet je buiten wachten totdat er eerst weer een klant naar buiten gaat? Gezelliger wordt het er niet op. En overal zijn de regels weer anders. Je wordt er nerveus van.
moderne kledingkast wit

Koop je nieuwe kast online

Bij ons kun je je nieuwe kast online samenstellen en bestellen. Of het nu gaat om een schuifdeurkast, een draaideurkast, een kastinterieur (dus een kast zonder deuren), een inbouwkast of een inloopkast. Bijkomend voordeel: wij maken elke kast op maat. Dus eerst voer je de afmetingen van je kast in en daarna kun je zelf uitkiezen welke deuren je wilt, in welke kleur en met welke handgrepen. Ook de indeling van je kast bepaal je helemaal zelf, dus kies zoveel hangroedes, legplanken en ladeblokken als je zelf wilt.
Tijdens het hele proces zie je steeds de prijs van de door jouw samengestelde kast. Bevalt de kast én de prijs? Dan kun je je op maat gemaakte kast meteen bestellen. Hartstikke gemakkelijk en snel. En een bezoekje aan de showroom is niet nodig!
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Veilig bezoek aan onze showroom

Wil je de kasten en de materialen toch liever eerst in levende lijve bekijken? Dat kan, maar dan is een bezoekje aan de showroom nodig. Dat kan op een veilige manier, want ook wij hebben de nodige maatregelen genomen. Je kunt voor de deur parkeren en onze showroom is groot genoeg om de afstand van anderhalve meter te kunnen waarborgen. Met gedesinfecteerde handen kun je de schuifdeuren openen en voelen hoe soepel ze lopen. Aan een grote tafel bespreken we alle opties en speciale oplossingen.
kastenspecialist
Voor speciale oplossingen zoals een hoekkast of een kast onder een schuine wand komen we het liefst bij je thuis zodat we alle maten nauwkeurig kunnen inmeten. We rekenen erop dat onze adviseurs dat op een veilige manier kunnen doen. Dus maak geen afspraak als jij of iemand anders in je gezin Covid-19 gerelateerde klachten heeft en zorg er voor dat we ook bij jou thuis voldoende afstand van elkaar kunnen houden.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.16.03

Videobellen als het echt niet anders kan

Heb je klachten? Hoor je bij een kwetsbare doelgroep of voel je je niet veilig bij een bezoek aan de showroom? Geen probleem. We hebben sinds kort ook de mogelijkheid om op afstand via Facetime of Whatsapp te bellen. Je hoeft de deur dus niet uit voor een persoonlijk kast-advies.
Via de digitale weg bespreken we alle mogelijkheden met je, leggen je uit hoe je alle maten moet inmeten en helpen we je met het vinden van een mooie kast op maat. Een kast die past bij jouw wensen en jouw interieur. Het geeft ons veel voldoening dat we je ook op deze manier kunnen helpen!
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.14.28

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kast kopen in Coronatijd