Nieuwe trend: barndeuren

Nieuwe trend: barndeuren

16 maart 2017 | door: kastengigant

Stoer, een boeren schuifdeur

Een deur is een sfeerbepalend element in uw keuken, woonkamer of slaapkamer. Zeker als u kiest voor een deur met karakter. En dat is de barndeur! Een barndeur, of op zijn Nederlands gewoon een boeren schuifdeur, versterkt een interieur én past in veel interieurstijlen. De eerste associatie van een barndeur is vaak met een landelijke woonstijl, maar zo’n boeren schuifdeur past ook in een modern of industrieel interieur. Het is de combinatie van deurmodel, kleur en accessoires die een barndeur naadloos laten aansluiten op uw woonstijl.
barn binnendeuren

Barn binnendeuren

U kunt een barndeur gebruiken als een normale binnendeur, maar de deur komt het beste tot zijn recht als schuifdeur aan een ophangsysteem. De Barn binnendeuren van CanDo vindt u in onze webshop (Deurengigant). Gaat u voor een landelijke boerderij-uitstraling? Kies dan voor een barn-binnendeur met roedepakket. De roedes maken het verschil. Met stoere grepen versterkt u het industriële gevoel, terwijl fijne, lichte grepen de deur warm en stijlvol maken.
barndeuren

Kast met barndeuren

Omdat de barn binnendeuren zo populair zijn, hebben wij Raffito (één van onze kastenfabrikanten) gevraagd om ook een barn-schuifdeur te ontwerpen voor onze kasten. Zo kunt u de kastdeuren in uw keuken, woonkamer of slaapkamer perfect afstemmen op uw binnendeuren. De barn-schuifdeuren zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en u kunt vooraf aangeven hoe u de roedes wilt hebben. De barn-schuifdeuren zijn ook los verkrijgbaar en te gebruiken als een scheidingswand.
detail barndeur

Barn-schuifdeuren kopen?

Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal precies kan, hoe het eruit ziet en wat de (kast met) barndeuren kosten? Ga dan snel naar onze website, kies voor het samenstellen van losse schuifdeuren of het samenstellen van een complete schuifdeurkast, selecteer ‘barndeuren’ en stel uw ideale schuifdeuren(kast) samen.
Of breng een bezoekje aan één van onze showrooms (Purmerend, Hoofddorp of Breda). En u kunt natuurlijk ook een afspraak bij u thuis maken met één van onze adviseurs.
Afspraak_maken

Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe trend: barndeuren