Op pad voor een nieuwe kast

Op pad voor een nieuwe kast

19 november 2015 | door: kastengigant

Kasten kijken

Wilt u een nieuwe kledingkast kopen? Heerlijk! Lekker ’s avonds of in het weekend op de bank online kasten kijken, prijzen vergelijken en informatie opvragen. Bent u er na een aantal pogingen en heel wat uurtjes surfen op het web nog niet uit? Het liefst wilt u een kledingkast op maat laten maken. Maar wat zijn de mogelijkheden? En eigenlijk vindt u het wel fijn om ‘in het echt’ de materialen en de kasten te bekijken. Een kast koopt u immers voor langere tijd, dus het moet wel een degelijke kast zijn.
draaideurkasten

Is er een kastenwinkel in omgeving Amsterdam?

Ja, die is er. Van maandag tot en met zaterdag kunt u terecht in één van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend. Daar kunt u op uw gemak alle kledingkasten, schuifdeuren en kastinterieurs bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over allen mogelijkheden om úw kast op maat samen te stellen.
Woont u wat verder weg? Combineer een bezoek aan onze winkels (in Hoofddorp of Purmerend) met een dagje Amsterdam of de meubelboulevard in Amsterdam. U kunt dan meteen prijzen vergelijken en dat is voordelig voor u, maar ook voor ons. Want u zult zien dat u bij ons altijd goedkoper uit bent dan bij de bouwmarkt of andere speciaalzaken. Bovendien komen wij bij u thuis de maten opmeten en, als u dat wilt, de kast voor u monteren.
kastenspecialist

Bekijk onze kasten in Hoofddorp of Purmerend

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast, schuifdeurkast, inloopkast of draaideurkast? En wilt u graag de kasten in een winkel of showroom bekijken in de regio Amsterdam? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Vergeet niet om een schets of tekening mee te nemen van de ruimte waar u een kast voor zoekt. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over de beste oplossing.
kastengigant service

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Op pad voor een nieuwe kast