Op zoek naar een leuke kinderkledingkast?

Op zoek naar een leuke kinderkledingkast?

16 april 2015 | door: kastengigant

Kidsgigant, voor kant-en-klare kinderkasten

Dat u voor op maat gemaakte kinderkasten bij ons terecht kunt, wist u al lang. Maar wist u dat u ook voor kant-en-klare kinderkasten bij ons terecht kunt? Of beter gezegd, bij Kidsgigant, dat sinds kort deel uit maakt van de Gigantisch-groep. Kidsgigant levert alles voor kinderkamers en tienerkamers: kinderbedden (van gewone bedden tot halfhoogslapers en stapelbedden), kindermatrassen, bedtextiel, bedtentjes, kinderbureaus en kinderkasten. Van kinderkledingkasten tot nachtkastjes, kastjes op wielen, ladenkastjes en boekenkastjes voor kinderen.
Trendy-Roze-Gesloten xl-Flexa201

Kinderkledingkasten in alle soorten en maten

Bij Kidsgigant vindt u allerlei leuke kledingkasten voor de kinderslaapkamer van de merken Lifetime, Bopita, Flexa en Thuka. In alle soorten en maten. Whitewash en witte kinderkasten, die u gemakkelijk kunt combineren met andere meubeltjes. Maar ook kasten in vrolijke kleuren, zoals paars, blauw, roze of zwart. Of wat dacht u van de witte kinderkledingkast op wielen van Bopita? Superhandig, zo’n verrijdbare kledingkast. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Lifetime Boomhut kinderkledingkasten, die er superstoer uitzien.
xl-Originalt493 xl-Originalt500

Kinderkasten voor de laagste prijs

Dus bent u op zoek naar een kant-en-klare, betaalbare kast voor uw kinderkamer? Dan raden wij u aan om zeker een kijkje te nemen bij Kidsgigant. Kidsgigant hanteert een laagste prijsgarantie, dus u weet zeker dat u geen cent teveel betaalt. En alles wordt gratis bij u thuis bezorgd. Als dat geen gigantische service is?

Lees meer over:
Gepost in Kinderkasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een leuke kinderkledingkast?