Opbergkasten op maat

Opbergkasten op maat

5 februari 2014 | door: kastengigant

Opbergkast voor uw bijkeuken of washok

Heeft u een bijkeuken of een apart washok waar uw wasmachine en droger staan? Koester deze extra opbergruimte! Het probleem is dat zo’n ruimte er niet netjes hoeft uit te zien, en dus wordt het in de dagelijkse praktijk meestal een rommeltje. Jammer, want vaak wordt zo’n bijkeuken best intensief gebruikt. Door de beschikbare ruimte efficiĆ«nt in te richten met een op maat gemaakte opbergkast, maakt u het voor uzelf een stuk gemakkelijker.
kledingkast met lades

Inventariseer uw wensen

Begin met het maken van een lijstje met daarop alle spullen die u in uw bijkeuken kwijt wilt. Wilt u uw wasmachine en droger op elkaar stapelen? Of wilt u de machines juist laag plaatsen, zodat u erboven ruimte heeft voor het opbergen van kleding en linnengoed. Heeft u ook ruimte nodig voor een ingeklapte strijkplank, stofzuiger, emmers en was- en schoonmaakmiddelen?
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.20.50 PM

Opbergkast met schuifdeuren

Bedenk daarna hoe uw ideale opbergkast eruit moet zien. Welke afmetingen moet uw opbergkast hebben? Hoe hoog, hoe breed, hoe diep moet de kast zijn? Wordt het een kast met open planken? Heeft u ook lades nodig? En dan de afwerking. Door uw opbergkast te voorzien van schuifdeuren ziet uw washok er altijd netjes en opgeruimd uit. Schuifdeuren nemen niet veel plaats in beslag, dus zo’n schuifdeurkast is ideaal voor een kleine ruimte.
hoekkast
 

Lees meer over: ,
Gepost in Opbergkasten, Schuifdeurkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *