Opbergmogelijkheden voor schoenen

Opbergmogelijkheden voor schoenen

25 juni 2014 | door: kastengigant

Struikelt u regelmatig over rondslingerende schoenen?

Hoe groot uw kast ook is, schoenen opbergen blijft een uitdaging. Voor de meeste vrouwen zijn het er namelijk nooit genoeg! En als u een gezin heeft, zijn slingerende sportschoenen vast herkenbaar. Overal duikt het schoeisel op: in de hal, onder de salontafel en vaak toch echt vóór of naast de kast! Ook al wisselt u dagelijks van paar en heeft u ze graag onder handbereik: niemand wil zoeken naar sloffen of struikelen over rondslingerende schoenen.
Schoenkast

Daarom is het opruimen van schoenen zo moeilijk

Zijn de rondslingerende schoenen een gevolg van gebrek aan ruimte voor schoenen in uw kast? Of is er een andere reden? Vaak is er bij de kastinrichting geen rekening gehouden met opbergruimte voor uw schoenen. Het gevolg is dan dat de sandalen alsnog in de gang bij de voordeur belanden. Tijd om na te denken over hoe u uw schoenen het beste kunt opruimen.
schoenenkast

Een speciale opbergkast voor schoenen

De oplossing? Een schoenenkast die is aangepast op uw leefgewoonten en niet andersom! Berg uw schoenen bijvoorbeeld op in de hal, als u daar uw schoenen meestal uit doet! Dit hoeft geen saai schoenenopbergsysteem te zijn. Het meubel voor schoenen kan ook uitstekend dienst doen als tafeltje om uw sleutels of post op te leggen.
Wij maken uw schoenenkast graag precies op maat zodat deze past bij uw leefgewoonten én bij uw ruimte. Denk aan een opbergkast, die in een lastige hoek geplaatst kan worden. Als u daarnaast zorgt voor een kastinterieur met opbergruimte voor schoenen behoren struikelpartijen definitief tot het verleden!

Lees meer over:
Gepost in Opbergkasten, Schoenenkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *