Open wandkast in uw keuken

Open wandkast in uw keuken

23 juli 2014 | door: kastengigant

Laat uzelf zien in uw woonstijl

Uw huis is er niet alleen om in te wonen: het moet ook iets van uzelf laten zien. Daarom kiest u meubels en kasten die bij uw persoonlijke smaak passen. En vandaag gaan we nog een stukje verder. Namelijk door ook de spullen ín uw kast te laten zien! Een wandkast in uw keuken is hier bijvoorbeeld heel geschikt voor.
open keukenkast

Maak van uw keukenkast een show-kast

Maak van uw keukenkast een echte show-kast voor uw mooiste keukenspullen. Het geeft ook meteen een gezellige, open uitstraling aan uw keuken. Waarom zou u uw mooie servies verstoppen achter een dichte keukenkast? U kunt ook uw trendy servies of bijzondere glazencollectie laten zien!
Met een open wandkast in de keuken combineert u het praktische met het mooie. Zet uw borden bijvoorbeeld rechtop en uw kast krijgt een heel ander uiterlijk! Wijnglazen ophangen geeft een speels effect en het bespaart ook nog eens ruimte. Wát u in uw keukenkast wilt laten zien en hoe bepaalt u natuurlijk helemaal zelf! Laat uw fantasie de vrije loop en speel met verschillende formaten plankjes, lades en ophangmogelijkheden.
keukenkasten

Keukenkast op maat laten maken

Hebt u een uniek idee voor een open keukenkast?  Of wilt u uw mooiste keukenspullen toch liever tentoonstellen achter glazen schuifdeuren? Ook dat kan. Of wilt u een open wandkast op maat laten maken voor een andere ruimte? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maak direct een afspraak voor persoonlijk advies.

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten, Voorraadkasten, Wandkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *