Paneeldeuren op maat

Paneeldeuren op maat

23 november 2017 | door: kastengigant

Paneeldeuren voor elke woonstijl

Paneeldeuren zijn erg populair. De reden? Dat heeft ongetwijfeld te maken met de ontelbare mogelijkheden qua kleur en materialen. Kiest u voor paneeldeuren, dan hoeft u geen concessies te doen: u laat de deuren naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Of beter nog, de paneeldeuren worden de blikvanger van uw woonkamer of slaapkamer.
Hoogglans witte deuren met een strakke omlijsting voor een modern interieur, een mooi houtdecor in een landelijk of Scandinavisch interieur of liever opvallende kleuren voor een kast in de kinderkamer of hobbykamer? Het kan allemaal.
paneeldeuren

Paneel schuifdeuren op maat

Paneeldeuren zijn schuifdeuren. Dit betekent dat u ze als onderdeel van een complete kast kunt kopen, maar ook los. Heeft u al een kast waarvan u de deuren wilt vervangen? Of bent u op zoek naar losse deuren voor een open kast? Geen enkel probleem. Onze schuif paneeldeuren worden op maat gemaakt, dus ze passen altijd.
schuifdeurkast

Hoe zit het met de maten?

U kunt paneeldeur kast of losse paneel schuifdeuren zelf samenstellen en bestellen in onze online configurator. Het is daarvoor wel van belang dat u de juiste maten heeft opgemeten. Deze maten heeft u nodig:

  • hoogte links
  • hoogte rechts
  • breedte onder
  • breedte boven
  • de diepte (indien u een complete kast wilt kopen)

Ook is het van belang om te weten aan welke zijde een muur staat. Heeft u speciale wensen? Muren die scheef staan? Of wilt u gewoon 100% zeker weten dat de maten kloppen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice.
wandkast woonkamer zwart

De mogelijkheden van paneeldeuren

Als u de maten in de configurator heeft ingevoerd, kunt u aan de slag met het samenstellen. Zoals eerder gezegd, zijn er oneindig veel variaties mogelijk met paneeldeuren. Om u op weg te helpen, zijn er vier standaard modellen van paneel schuifdeuren:
Schermafbeelding 2017-11-09 om 13.24.54
U kunt binnen een model variƫren met kleuren en type deurvullingen. Een combinatie van houtdecor en glas of uni-kleur en spiegel bijvoorbeeld. Ga zelf aan de slag en ontwerp uw eigen paneeldeur.
luxe zwarte kledingkast
Heeft u niet alle maten bij de hand en wilt u toch alvast kijken wat er mogelijk is? Wij hebben een aantal standaard-formaten ingevoerd van 2-, 3-, 4-, 5- en 6-deurskasten, die u eenvoudig kunt selecteren. Handig voor een snelle prijsindicatie!
kantoorkast op maat

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Paneeldeuren op maat