Reuzehandig, zo'n spiegelkast

Reuzehandig, zo'n spiegelkast

19 mei 2016 | door: kastengigant

Kledingkast met spiegels

Spiegelkasten zijn er niet alleen voor in de badkamer. Ook in de slaapkamer is een spiegelkast erg handig en gewild. Waarom? Om de eenvoudige reden dat het handig is om in een grote spiegeldeur uw volledige outfit te kunnen bekijken. Van top tot teen. Vooral als u een kleine slaapkamer heeft, waar geen losse, grote spiegel past, is een spiegelkast onmisbaar. Want laten we eerlijk zijn, een slaapkamer, kledingkamer of inloopkast zonder spiegel, dat is geen optie.
kledingkast met spiegel

Eén, twee of allemaal spiegeldeuren

Hoeveel spiegels u wilt, bepaalt u helemaal zelf. Het is natuurlijk afhankelijk van het aantal kastdeuren, maar u hoeft niet van elke kastdeur een spiegeldeur te maken. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, u bepaalt eerst de grootte van de kast, het type (draaideur of schuifdeur) en het aantal kastdeuren. Vervolgens selecteert u de deurvulling van elke deur en de omlijsting. U kunt dit zelfs online, vanuit uw luie stoel of bank thuis, doen! De stappen en opties zijn heel overzichtelijk weergegeven in onze online kastenconfigurator. Nog een voordeel: u ziet direct de kosten van de kast die u samenstelt. Ga dus direct aan de slag en bestel uw spiegelkast vandaag nog!
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.40.09 PM

Soorten spiegels

Wist u dat u de keuze heeft uit verschillende soorten spiegels? Naast de blanke, standaard spiegel kunt u ook een bronzen of grijze spiegel als kastdeur selecteren. U ziet de opties overzichtelijk weergegeven in onze online configurator:
Schermafbeelding 2015-05-26 om 3.15.48 PM

Bestel uw spiegelkast online

Kortom, bent u op zoek naar een kledingkast met spiegel of een volledige spiegelkast? Neem dan snel een kijkje op onze website: zowel draaideurkasten als schuifdeurkasten leveren wij met spiegels. Komt u er niet helemaal uit of wilt u liever eerst de kledingkasten met spiegels in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Reuzehandig, zo'n spiegelkast