Schoenen in de kledingkast of niet?

Schoenen in de kledingkast of niet?

29 september 2016 | door: kastengigant

Waar wilt u uw schoenen bewaren?

Linnengoed in de linnenkast. Kleding in de kledingkast. En schoenen… Tja, waar bewaart u uw schoenen? Vaak slingeren schoenen door het hele huis. In de gang, in de woonkamer, in de slaapkamer. Overal zijn ze te vinden. Bent u er helemaal klaar mee?
Wilt u graag meer orde in huis? En niet langer tevergeefs naar een paar schoenen moeten zoeken? Goed plan! En er zijn mogelijkheden genoeg. Denk aan een mooie schoenenkast voor het hele gezin in de hal. Of kies voor schoenenplanken in uw kledingkasten. Alles kan.
Schoenkast

Schoenen in de kast

Een schoenenrek of schoenenplank in uw kledingkast biedt overzicht en orde. Als u een paar schoenen zoekt die bij uw outfit passen, ziet u meteen welke schoenen daarvoor in aanmerking komen. U kunt er ook voor kiezen om alleen de schoenen voor speciale gelegenheden in uw kleerkast op te bergen. De dagelijkse schoenen kunt u dan opbergen in een schoenenkast in de hal, waar de schoenen van het hele gezin in passen.

Voor een grote schoenencollectie

Voor een grote schoenencollectie

Luxe: een op maat gemaakte schoenenkast

Bent u een echte schoenengek? En zoekt u een oplossing voor een enorme schoenencollectie? U kunt dan ook een speciale kast voor uw schoenen op maat laten maken. Of een apart gedeelte voor uw schoenen integreren in een inloopkast die u laat maken.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een schoenenkast op maat? Of wilt u een nieuwe kast met schoenenplanken of schoenenrek kopen? Ga dan zelf aan de slag in onze online configurator of bel ons op 085 – 210 2300. Wij adviseren u graag!

Gepost in Garderobekasten, Inloopkasten, Schoenenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Schoenen in de kledingkast of niet?