Schuifdeur als binnendeur

Schuifdeur als binnendeur

27 augustus 2015 | door: kastengigant

Schuifdeur voor deuropening

Zoekt u een oplossing voor een deuropening in uw huis waar momenteel geen deur in zit? Of zoekt u een alternatief voor een normale binnendeur? Denk dan eens aan een schuifdeur. Schuifdeuren zijn vooral geschikt voor deuropeningen waarvan de deur regelmatig open staat, maar waarbij het wel wenselijk is om twee ruimtes af te kunnen sluiten. Zoals de deuropening tussen de keuken en de woonkamer. Of tussen een serre en huiskamer. Deze deuren staan vaak open. Een schuifdeur is in dit geval dé oplossing.
kamerverdeler

Schuifdeur in de woonkamer

Een schuifdeur is ook ideaal als afscheiding tussen kantoor en woonkamer. Of tussen de huiskamer en speelkamer, zodat kinderen ongestoord kunnen spelen als u visite heeft. Of juist andersom. Een schuifdeur in de woonkamer is niet alleen praktisch. Met de juiste kleuren en materialen kan een schuifdeur een echte sfeermaker zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website en stel zelf uw schuifdeur samen.
loftdeur grepen

Advies schuifdeur voor deuropening

Al onze schuifdeuren worden op maat gemaakt en kunnen online besteld worden. Voor een schuifdeur in een deuropening (of als scheidingswand) raden wij u aan om één van onze adviseurs langs te laten komen. Met onze landelijke inmeetservice bent u verzekerd van de juiste maten. Een persoonlijk advies voor uw situatie hoort hier uiteraard ook bij. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Hoofddorp of Purmerend. Direct telefonisch contact? Bel onze klantenservice.
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Scheidingswand, Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeur als binnendeur