Schuifdeur voor de slaapkamer

Schuifdeur voor de slaapkamer

| door: Petra Pustjens

Voordelen van een schuifdeur in de slaapkamer

Een schuifdeur als binnendeur is praktisch n sfeervol tegelijkertijd. Ook in de slaapkamer biedt een schuifdeur handige voordelen:

  1. u bespaart ruimte doordat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren op de overloop of in de slaapkamer
  2. een schuifdeur biedt privacy en dempt het geluid
  3. een schuifwand is een ideale kamerverdeler

Schuifdeuren zijn er in alle soorten, kleuren en maten: u vindt er altijd n die precies past bij uw slaapkamer.

loftdeur grepen

Schuifdeur naar badkamer of voor inloopkast

Vaak wordt een schuifdeur in de slaapkamer geplaatst als scheidingswand om bijvoorbeeld de badkamer of inloopkast van het slaapgedeelte te scheiden. U creert hiermee privacy n zorgt voor meer sfeer in de slaapkamer. Een grote, open slaapkamer kan namelijk wat kil en ongezellig overkomen. Door een schuifdeur te plaatsen, lost u dat direct op.

barn binnendeuren

Schuifdeur aan de muur

Wist u dat een mooie schuifdeur ook fungeert als een muuraccessoire? Een barndeur-schuifdeur met origineel deurbeslag past perfect in een landelijke stijl. Een robuuste loftdeur geeft een industrieel interieur ng meer karakter. Een schuifdeur aan de muur, iets voor u?

luxe zwarte kledingkast

Welke schuifdeur past in uw slaapkamer?

Onze schuifdeuren bieden veel mogelijkheden qua design, kleur, maten en afwerking. U kunt uw schuifdeuren dus precies afstemmen op de inrichting van uw slaapkamer. Het is ook mooi als uw schuifdeur een echte blikvanger wordt en uw interieurstijl versterkt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze online schuifdeuren-designer en kies uit moderne acryldeuren, loft-schuifdeuren van Italiaans design, landhuisdeuren en nog veel meer…

inloopkast met schuifdeuren

Liever persoonlijk advies over de juiste schuifdeur voor uw slaapkamer. Maak online een afspraak bij u thuis of kom langs in n van onze showrooms.

Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeur voor de slaapkamer