Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat

20 april 2017 | door: kastengigant

Nieuwe schuifdeuren kopen?

Bent u uitgekeken op de inmiddels saaie schuifdeuren van uw huidige kledingkast, maar is het binnenwerk nog goed? Wilt u eindelijk een schuifdeur voor die open inbouwkast plaatsen? Of gaat u eindelijk die langgekoesterde schuifdeurwand in de woonkamer plaatzen?
Wat uw ‘schuifdeur-situatie’ ook is, het gaat er om dat u een schuifdeur koopt, die perfect past. Niet alleen qua afmetingen, maar ook in uw interieur en bij uw smaak. En dan kiest u natuurlijk voor een schuifdeur op maat.
voorraadkast keuken

Schuifdeuren op maat

Modern, klassiek, robuust of liever natuurlijk? Alles is mogelijk. Zoekt u een schuifdeur die de landelijke uitstraling van uw interieur versterkt? Barn schuifdeuren zijn in dat geval een echte aanrader. Mag het speels en afwisselend? U kunt u creativiteit helemaal kwijt in de meervlaksschuifdeuren; kies kleuren, materialen en combineer naar hartenlust.
Heeft u extra hoge schuifdeuren nodig, bijvoorbeeld in een vergaderruimte of op kantoor? Kijk dan naar de mogelijkheden van Greenpanel wanden en schuifdeuren.
barndeuren

Goedkope schuifdeuren (en toch maatwerk)

Veel mensen kiezen de bekende weg als het gaat om goedkope schuifdeuren en gaan naar Ikea, Praxis, Gamma, Karwei of andere bouwmarkten. Vaak moet u dan concessies doen bij het samenstellen van úw schuifdeur. Gelukkig is er een alternatief. En dat zijn wij! Bij Kastengigant kunt u terecht voor losse schuifdeuren op maat tegen de scherpste prijzen. Wij maken graag indruk op onze klanten met goedkope prijzen en een torenhoge service. Zoals onze landelijke inmeetservice én montageservice. U kunt er gebruik van maken als u dat wilt, maar het moet niet.
MeervlaksSchuifdeuren

Online maken en bestellen

Een schuifdeur op maat kunt u zelf online samenstellen. Met de juiste maten kunt u direct aan de slag in onze online schuifdeuren-configurator. Speel met kleuren en materialen tot u de perfecte schuifdeuren heeft samengesteld.
loftdeuren raffito
Twijfelt u over de maten? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Wij meten dan bij u thuis alle maten op. Geheel vrijblijvend, wij vragen alleen een vergoeding van € 25,- voor onze kosten, daarvoor kunt u het risico op schuifdeuren die net te groot of eigenlijk te klein zijn niet nemen toch?
Kortom, voor een schuifdeur op maat bent u bij Kastengigant aan het juiste adres.

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeuren op maat