Schuifdeuren van Storemax

Schuifdeuren van Storemax

15 december 2016 | door: kastengigant

Storemax schuifdeuren

Bent u op zoek naar losse schuifdeuren voor uw kast, kantoor, overloop of als ruimteverdeler? Het uitgebreide assortiment schuifdeuren van Storemax heeft voor elke situatie een passende oplossing. Alle schuifdeuren worden op maat gemaakt, flexibel dus, maar ook oneindig in de mogelijkheden.
Van moderne glasdeuren tot sfeervolle paneeldeuren. U kunt kiezen uit 30 verschillende kleuren, meerdere uni- en houtdecoren en maar liefst 10 soorten glas en spiegels. U kunt zelfs meerdere materialen en/of kleuren combineren in één schuifdeur.
089ed1684ece085fcd6dfb2fc092a82b4d43a3b6

Meer dan alleen schuifdeuren

Storemax levert meer dan alleen losse schuifdeuren en deurpanelen. U kunt ook bij ons terecht voor een Storemax kastinterieur of gewoon voor een complete Storemax kast: deuren én interieur. Wel zo handig. Wat minstens zo handig is, is dat alles op maat wordt gemaakt. Voor elke situatie een oplossing dus. Dat geldt ook voor een schuin dak, schuine wand of vergeten hoekjes.
Op onze website kunt u online uw Storemax schuifdeur, kastinterieur of schuifdeurkast zelf samenstellen en direct bestellen. Benieuwd? Neem een kijkje in onze online configurator.
Goed om te weten: wij verkopen alleen de schuifdeuren en kasten van Storemax Comfort. Storemax Basic is bij ons niet verkrijgbaar, omdat wij de maatwerkmogelijkheden van deze lijn te beperkt vinden.
schuifdeurkast

De luxe van Storemax

U kunt de kasten of schuifdeuren zo luxe maken als u zelf wilt. Een kastinterieur met softclose ladeblokken of schuifdeuren met luxe grepen en extra sierwerk? Aan u de keuze. Wilt u echte luxe ervaren? Kijk dan eens naar de inloopkasten van Storemax. Mooi en betaalbaar, want met de handige Storemax hoekmodules kunt u zelf uw inloopkast samenstellen.
kledingkast

En de service van Kastengigant

Storemax deuren en kasten zijn ook verkrijgbaar in de grotere bouwmarkten, zoals Gamma en Praxis. Natuurlijk kunt u ze ook daar gaan kopen en afhalen. Maar waarom zou u dat doen als u ook kunt profiteren van de voordelen van Kastengigant. Wij helpen u met het opmeten van de juiste maten en bezorgen alles bij u thuis. En als u dat wilt, kunt u het monteren van uw kast ook door één van onze vakmannen laten doen. En dat tegen de laagste prijzen. Gelooft u dat laatste niet? Vraag dan een offerte aan of bekijk de prijzen in onze online cofigurator.
Wilt u meer informatie over de schuifdeursystemen of kasten van Storemax? Kom langs in één van onze showrooms of bel onze klantenservice, tel. 085 – 210 2300.
inloopkast

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Scheidingswand, Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeuren van Storemax