Schuifdeuren voor knieschot op zolder

Schuifdeuren voor knieschot op zolder

2 maart 2017 | door: kastengigant

Opbergruimte op zolder

Eén van de meest toegepaste oplossingen om opbergruimte op zolder te creëren zijn knieschotten. Een knieschot is een staande wand die evenwijdig geplaatst wordt tussen de muur en de vloer. De ruimte die achter de wand ontstaat, is ideaal voor het opbergen van spullen die u niet zo vaak nodig heeft. Handig dus, zo’n knieschot. Maar hoe pakt u het aan?
schuifdeuren op zolder

Schuifdeuren voor knieschot

Staat het raamwerk voor de wand al? Dan is het een kwestie van de juiste schuifdeuren kiezen. Want alleen een knieschot, daar heeft u niet zoveel aan. Met een schuifdeursysteem maakt u van uw knieschot een praktische knieschotkast. Het fijnst zijn schuifdeuren op maat. Of u nu een ervaren of beginnende klusser bent. Schuifdeuren maakt u heel gemakkelijk op maat in onze online configurator. Tip: wees secuur met het opnemen van de maten, zeker bij een knieschot. Heeft u hier hulp bij nodig? Schakel onze landelijke inmeetservice in.
lage zolderkast

Lage schuifdeurkast op zolder

Vaak staat een knieschot direct onder het raamwerk van het dak. Maar is uw zolder al kant en klaar? En wilt u tegen de schuine wand een kast maken? Dat kan ook. Alleen noemen we het dan gewoon een lage schuifdeurkast. Wat in dat geval een groot voordeel is: u kunt precies bepalen wat u graag wilt. Want er kan veel meer dan een paar schuifdeuren plaatsen. Waar wilt u de opbergruimte voor gebruiken? Wordt het een lage kledingkast voor logées? Kies dan voor een combinatie van ladekasten en hangruimte (ja, dat kan ook in een lage kast!). Of zoekt u extra ruimte om bijvoorbeeld boeken, speelgoed of linnengoed op te bergen? Dan zijn legplanken in de kast een aanrader. Met een kastinterieur op maat kunt u meer en veel efficiënter spullen opruimen en opbergen.
Schermafbeelding 2015-07-13 om 11.50.15 AM

Meer weten over zolderkasten?

Breng een bezoekje aan één van onze showrooms (in Hoofddorp, Purmerend of Breda) of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis. Hij kan dan meteen de ruimte opmeten en u adviseren over alle mogelijkheden.
Afspraak_maken
 

Lees meer over: ,
Gepost in Schuifdeuren, Schuine wand kasten, Zolderkasten | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeuren voor knieschot op zolder