Schuifdeurkast met spiegel

Schuifdeurkast met spiegel

5 maart 2014 | door: kastengigant

Slaapkamerkasten op maat

Slaapkamerkasten kunnen veel ruimte innemen. Logisch, want u wilt er zoveel mogelijk kleding en beddengoed in kwijt kunnen. In een kleine slaapkamer is het zaak om elke centimeter aan ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Dat is ook de belangrijkste reden waarom onze klanten een op maat gemaakte slaapkamerkast kopen. Maar welke kast is dan de beste oplossing?
schuifdeurkast met spiegel

Schuifdeurkast met spiegel

In een kleine slaapkamer of een grote slaapkamer, waarin u het ruimtelijke gevoel wilt behouden, adviseren wij u te kiezen voor een schuifdeurkast met spiegel. U wint veel ruimte, doordat u geen rekening hoeft te houden met openslaande kastdeuren. En door te kiezen voor een spiegel op één of meerdere kastdeuren, geeft u de deuren van uw kledingkast een extra functie. Bovendien kunt u uw outfit van top tot teen bekijken in zo’n grote spiegeldeur.
slaapkamerkast met spiegel

Vijf tips waarmee u uw slaapkamer groter laat lijken:

  1. Plaats uw spiegeldeur, als dat mogelijk is, op een plek waar het daglicht in de spiegel wordt weerkaatst. Dat doet uw slaapkamer meteen groter lijken.
  2. Gebruik niet teveel verschillende kleuren in een kleine slaapkamer. Koop dus ook een schuifdeurkast, die qua kleur past bij de rest van uw slaapkamer. Het liefst in dezelfde kleur als uw muren, dan valt een grote slaapkamerkast minder op.
  3. Benut de hoogte door uw schuifdeurkast tot aan uw plafond te laten reiken.
  4. Voorkom donkere hoeken in uw slaapkamer door te zorgen voor verlichting op meerdere plekken. Zo kunt u bijvoorbeeld een spotje richten op de spiegel of uw slaapkamerkast uitrusten met LED strips.
  5. Denk goed na over de indeling van uw kast, zodat u ook ín uw kledingkast elke centimeter aan ruimte optimaal benut.

 

Lees meer over: , , , ,
Gepost in Kledingkasten, Schuifdeurkasten, Slaapkamerkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *