Schuifdeurkasten voor kantoor

Schuifdeurkasten voor kantoor

15 juni 2017 | door: kastengigant

Kantoorkast met schuifdeuren

Zoekt u een schuifdeurkast voor op uw kantoor? Vaak leidt een zoektocht naar een kant-en-klare kantoorkast tot de aanschaf van een standaard grijze, witte of zwarte kast. En dat is jammer, want als u net een klein beetje meer moeite doet, heeft u straks een échte blikvanger in uw kantoor.
Of gewoon een heel erg mooie kantoorkast met sfeer en uitstraling, die zorgt voor een fijne werkplek. En een prettige werkplek is belangrijk. Voor uzelf (u brengt er veel tijd door),  en ook voor klanten en relaties. De uitstraling van uw kantoor is representatief voor uw organisatie, zorg er dus voor dat u ook aandacht besteedt aan de juiste kast!
Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

De ideale schuifkast voor uw kantoor

Wat is dat dan? De juiste kast? Twee elementen zijn daarbij van belang: het design, dat moet aansluiten bij uw interieur en huisstijl, en natuurlijk de indeling. Een mooie kantoorkast moet ook een praktische kantoorkast zijn. Denk aan een  grote archiefkast met dikke planken voor het bewaren van zware ordners.
kantoorkast op maat

Match de kast met de rest van uw interieur

Waar komt uw schuifdeurkast te staan? In de showroom, een ontvangstruimte of een vergaderzaal? Breng dan direct het juist gevoel over naar uw klanten en stem de kleuren van de kast af op uw bedrijfslogo en huisstijl. U kunt uw kast zelfs voorzien van schuifdeuren met daarop uw eigen een foto van uw producten of van een project dat u heeft uitgevoerd.
Laat de kast in uw kantoor aansluiten bij de rest van het interieur: een hoogglans kast of zwart-witte schuifdeuren in een modern kantoor. Een mooie, donkere schuifdeurkast met een natuurlijke houten schuifdeuren voor een duurzame, groene uitstraling.
Schermafbeelding 2015-02-19 om 4.01.57 PM

Meervlakschuifdeuren

Wilt u een multifunctionele kantoorkast met opbergruimte en een vitrine-gedeelte om uw producten ten toon te stellen? Dan is een meervlakschuifdeurkast de perfecte oplossing. U bepaalt de indeling helemaal zelf; schuifdeuren, open kastjes, een glasplaat. U kunt eindeloos combineren met materialen, kleuren en indeling. Ideaal voor op kantoor!
DSC_0011 (1)

Kantoorkast op maat

Koopt u een kast bij ons? Dan wordt deze op maat gemaakt. Niet alleen bepaalt u de uitstraling en indeling helemaal zelf, u benut de beschikbare ruimte ook optimaal. Van muur tot muur. Of van vloer tot plafond. Wilt u een hoekkast? Of moet u rekening houden met een koof, raam, stopcontacten of een schuin dak? Een lastige ruimte is voor ons geen enkel probleem.
Ook receptiebalies, bureaus en andere kantooroplossingen maken wij graag voor u op maat. Vraag naar de mogelijkheden! Wij komen graag langs voor een persoonlijk advies. Maak direct een afspraak.
kantoor van hout
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kantoorkasten | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeurkasten voor kantoor