Schuifdeurwanden: de trend voor binnen

Schuifdeurwanden: de trend voor binnen

4 februari 2016 | door: kastengigant

Een schuifdeurwand, hoe werkt het?

De schuifwand als kamerverdeler is dé interieurtrend van dit moment. Ideaal om twee kamers te scheiden wanneer u daar behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld het kantoortje van de woonkamer of de televisiekamer van het rustige zitgedeelte. Maar wat komt er precies kijken bij het maken van een schuifdeurwand? Laat u niet afschrikken door hele verbouwingen of dure prijskaartjes: een schuifdeurwand hoeft namelijk niet in de wand. De schuifdeuren van Kastengigant plaatst u met een speciaal montagesysteem tegen uw bestaande muren. Zonder ingrijpende verbouwingen een prachtig resultaat, want onze schuifdeuren mogen gezien worden.
kamerverdeler

Schuifdeuren in de woonkamer

Schuifdeurwanden kunt u overal in uw huis plaatsen, waar u behoefte heeft om twee kamers te scheiden. Het privékantoor van de woonkamer, het washok van de keuken of het slaapgedeelte van de badkamer. Schuifdeurwanden plaatsen wij het vaakst in een woonkamer. Ideaal als u thuis werkt, om een rustig plekje te creëren of om de drukke speelruimte van de kinderen af te kunnen sluiten van het zitgedeelte. Dat is een functionele oplossing, maar de schuifdeurwand kan ook een echte blikvanger in uw woonkamer zijn.
loftdeur grepen

Loft schuifdeuren

Binnen de trend van de schuifdeurwanden zijn de loft-schuifdeuren enorm populair. Kiest u loftdeuren als afscheidingswand dan brengt u een stoere, industriële sfeer in huis. Deze schuifdeuren combineren goed met metaal, bakstenen binnenmuren, leer en beton. De deuren zijn verkrijgbaar in hout- en grijstinten voor een strakke, moderne uitstraling. De loftdeuren passen niet alleen in een moderne loft of oud gebouw. Wij plaatsen deze deuren ook vaak in moderne kantoren en bedrijfsruimtes.
garderobekast

Schuifdeurwand in uw huis?

Bent u geïnteresseerd in een schuifdeurwand in uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfspand? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Wij verrassen u graag met onze uitgebreide mogelijkheden, handige montage service en scherpe prijzen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies aan huis (geheel vrijblijvend).
Afspraak_maken

Gepost in Scheidingswand | Reacties uitgeschakeld voor Schuifdeurwanden: de trend voor binnen