Schuifwandkast op de overloop

Schuifwandkast op de overloop

21 januari 2015 | door: kastengigant

image2

Bespaar ruimte met een schuifwandkast

Op een kleine gang of overloop heeft u vaak weinig loopruimte. Een kast met draaideuren neemt dan veel ruimte in beslag. Als u even iets uit de kast wilt pakken, kan er niemand meer langs. Schuifdeuren zijn dan een ideale oplossing. Voor één van onze klanten maakten we deze prachtige schuifwandkast op de overloop. De moderne schuifdeuren van Raffito passen perfect bij de bestaande design binnendeuren van Svedex.
image1

Raffito schuifdeuren

De moderne stijldeuren van Raffito zijn verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen:

 1. schuifdeur met 4 horizontale frezingen
  Door de horizontale frezingen wordt de schuifdeur verdeeld in 5 strakke vlakken. Dit is de kastdeur die we kozen voor onze klant, omdat deze perfect past bij de bestaande moderne binnendeuren.
 2. schuifdeur met verticale planken
  Zo’n geplankte binnendeur heeft een enigszins stoere uitstraling. De verticale planken geven een schuifwand meer karakter.
 3. schuifdeur met 4 glazen vlakken
  Een moderne schuifwand met glas oogt extra ruimtelijk.
 4. gladde schuifdeur
  Deze strakke schuifdeur zonder fratsen, past perfect in een minimalistisch interieur. Een ideale deur als u een kleine slaapkamer of woonkamer groter wilt laten lijken. Uw kamer lijkt groter als u uw muren en deuren in dezelfde kleur verft.
 5. schuifdeur met 2 verticale frezingen
  De subtiele frezingen geven uw schuifdeurkast net dat kleine beetje extra. Schoonheid zit ‘m vaak in de details. Zo ook bij deze schuifdeur.
 6. schuifdeur met spiegel
  Deze schuifdeur met spiegelglas is de ideale deur voor een garderobe- of kledingkast. In de spiegel kunt u nog even uw outfit van top tot teen controleren voordat u de deur uit gaat.

RAFFITO MODERNE STIJLDEUREN
De Raffito schuifdeuren zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Overigens kunt u dezelfde schuifdeuren ook bestellen met een grondlaag (deurtype Designo), zodat u uw kastdeuren in elke gewenste kleur kunt schilderen. Let wel op: als u kiest voor een schuifdeur met een frezing, dan zult u de uitfrezingen nog eerst even moeten gronden!
In onze online configurator kunt u uw schuifwand zelf samenstellen en bestellen. U kunt de gewenste schuifdeuren selecteren, kleuren kiezen en bekijken, handgrepen kiezen, softclose deuren kiezen en eventuele accessoires toevoegen. U kunt in de configurator ook meteen zien wat de kosten zijn van de door u geselecteerde schuifwand of schuifwandkast.

Schuifwand op maat laten maken

De uitstraling en functionaliteit van uw schuifwand bepaalt u zelf. Of u nu alleen maar de schuifdeuren voor een schuifwand wilt bestellen of een volledige schuifwandkast met een kastinterieur wilt kopen, alles kan. Wij maken uw schuifwand volgens uw wensen.
Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u een specifieke oplossing voor een hoek of een schuin dak? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Onze adviseur kan dan ook meteen alles inmeten. En als u dat wilt, komen wij de schuifwand ook nog bij u thuis monteren. Een schuifwand is pas af als deze moeiteloos past, schuift en functioneert.
Afspraak_maken
 
 

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeurkasten, Wandkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *