Slaapkamer met tv-ruimte

Slaapkamer met tv-ruimte

31 oktober 2019 | door: kastengigant

Waar laat je de tv in de slaapkamer?

Heerlijk, televisie kijken vanuit je bed. Alleen ziet zo’n groot apparaat in je mooie slaapkamer er wat minder mooi uit. De oplossing? Een slaapkamerkast of kledingkast mét ruimte voor je tv! Het liefst met deur, zodat je de tv ook weer kunt verbergen. Dat komt de rust en sfeer in je slaapkamer ten goede. Nog een voordeel van een televisie in de slaapkamerkast: je kunt alle snoeren en draden netjes wegwerken. Wel zo fijn!
Schermafbeelding 2019-08-19 om 16.34.08

Kledingkast met ruimte voor tv op maat

Ben je op zoek naar een slaapkamerkast waar jouw kleding én televisie in past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken slaapkamerkasten in alle soorten en maten, dus ook met ruimte voor je tv. De meest voorkomende oplossing is een grote, hoge wandkast. Natuurlijk op maat gemaakt, zodat je de volledige hoogte en breedte van de muur kunt benutten. De hoge gedeeltes van de kast kun je eenvoudig bereiken met een garderobelift, zodat je ook die kastruimte goed kunt gebruiken.
wandkast woonkamer zwart

Draaideuren, schuifdeuren of open?

Vind je het belangrijk om de tv uit het zicht te kunnen plaatsen? Kies dan een slaapkamerkast met schuifdeuren of draaideuren. Wil je de tv altijd zien, maar je kleding niet? Dan is een combinatie van open en gesloten iets voor jou. In het open gedeelte van de kast plaats je de televisie en voor het kledinggedeelte laat je deuren plaatsen.
zwart-witte kast

Ook bij een schuine muur of schuin dak

Moet de slaapkamerkast onder een schuin dak (op zolder) of tegen een schuine muur geplaatst worden? Geen probleem, ook niet als er een tv in moet komen. Wij houden wel van wat uitdaging in een kastenproject.
schuine-wand-kast1

Meer weten?

Veel kasten kun je bij ons online op maat ontwerpen en bestellen. Een kledingkast met ruimte voor de televisie is écht maatwerk, dus deze optie vind je niet terug in de online configurator.
Heb je wel interesse? Mail ons dan met jouw wensen of kom langs in één van onze showrooms (Purmerend, Hoofddorp of Breda). Wij adviseren je graag en verrassen je ongetwijfeld met een scherpe offerte. Wij zijn namelijk niet alleen onderscheidend in service en maatwerk, ook onze prijzen liggen stukken lager dan speciaalzaken en bouwmarkten.
woonkamerkast

Lees meer over:
Gepost in Televisiekasten | Reacties uitgeschakeld voor Slaapkamer met tv-ruimte