Smalle inloopkast op maat

Smalle inloopkast op maat

12 maart 2020 | door: kastengigant

Een smalle inloopkast kopen

Wilt u uw nieuwe inloopkast kant-en-klaar kopen of in losse modules? Het kan, maar overweeg ook eens om uw inloopkast op maat te laten maken. Om de simpele reden dat uw kast dan precies past qua afmetingen. En de indeling en kleuren kiest u zelf.
Bent u op zoek naar een (extra) smalle inloopkast? Dan is maatwerk een vereiste. Maar, hoe pakt u dan aan? Waar laat u uw kast maken en wat zijn de mogelijkheden qua indeling en looks? Wij denken met u mee!
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.13.13

Weinig ruimte? Tips voor een smalle inloopkast

Bij een luxe inloopkast denken mensen vaak groots. Maar in de praktijk zijn het vaak kleine kamertjes die “over” zijn waar onze klanten een inloopkast in willen bouwen. En dat kan prima. Een paar handige tips voor een smalle ruimte:

  • Laat een plafondhoge inloopkast maken, zodat u in de hoogte de ruimte maximaal benut.
  • Gebruik ook het liefst de lengte van de hele muur voor uw inloopkast. Of zo lang mogelijk. En kies een kast in de kleur van de muur. Het liefst wit of een andere lichte kleur om de inloopkast breder te laten lijken.
  • Kies voor twee hanggedeeltes boven elkaar: met een garderobelift kunt u gemakkelijk kleding uit het bovenste rek pakken.
  • Een open kastenwand neemt minder ruimte in beslag. Met een losse schuifdeur kunt u de inloopkast afsluiten als deze direct in uw slaapkamer uitkomt.
  • Gebruik opbergdozen of boxen om uw spullen in op te bergen. Dit bespaart ruimte t.o.v. lades en kastendeuren en het oogt mooi en opgeruimd.
  • Een schuin dak? Met legplanken kunt u toch de hoogte optimaal benutten.

inloopkast op maat

Past het wel of past het niet?

Laat u niet afschrikken door een schuin dak, een schuine wand of buizen die op een onhandige plek lopen. Met maatwerk kunt u in elke ruimte, ook in een smalle of kleine kamer, een mooie inloopkast kwijt. Twijfelt u of u genoeg ruimte heeft voor een inloopkast? Stuur ons een foto of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis.
inloopkast

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten | Reacties uitgeschakeld voor Smalle inloopkast op maat