Smalle kast

Smalle kast

20 oktober 2016 | door: kastengigant

Ik zoek een smalle kast!

Wilt u een smalle kast in de hal om schoenen en jassen op te bergen? Of zoekt u een 1-deurs kledingkast voor de kinderkamer? Of een smalle kast voor uw linnengoed?
De vraag is echter: wat is smal? Voor de één is dat een 1-deurs kast, maatje lockerkast, voor de ander is een 2-deurs kast een smalle kast. En weer een ander wil een complete kastenwand van smalle, hoge kasten (of dus eigenlijk smalle kastdeuren). Gelukkig maken wij elke kast op maat, dus u kunt zelf de breedte van uw kast én kastdeuren bepalen!
moderne kledingkast wit

Hoe deel je een smalle kast in?

De ruimte in een smalle kast is beperkt, aan u de taak dus om deze slim te benutten. Wat de juiste indeling is, hangt natuurlijk af van wat u erin wilt opbergen. Enkele uitgangspunten:

  • Zoekt u een smalle kast voor uw (thuis)werkplek? Waarin u ordners, mappen en papierwerk wilt opbergen? Kies dan een kastinterieur met legplanken. En misschien ook een paar lades onderin de kast. Laat u de kast open? Of gaat u voor een smalle kast met deur?
  • Een smalle kledingkast voor een slaapkamer of logeerkast kunt u indelen met een hoge legplank en een hangroede. Onderin heeft u dan nog ruimte voor een schoenenrek of een extra legplank.
  • Een smalle garderobekast voor jassen vereist uiteraard veel hangruimte. U kunt bijvoorbeeld voor twee hangroedes boven elkaar kiezen. Kinderjasjes onderin en de andere jassen bovenin. Heeft u een hoge hal? Gebruik die hoogte ook voor uw kast. Met een garderobelift haalt u eenvoudig en snel de kledingstukken van de bovenste roede uit de kast.

garderobe_lift

Op maat gemaakte smalle kast

Als uw ruimte beperkt is, wilt u de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Een kast op maat is dan dé oplossing. U bepaalt zelf hoe smal of hoe breed uw kast gaat worden. En nog belangrijker: ook de indeling van uw kast bepaalt u helemaal zelf. Probeer het maar en stel nu úw ideale kast samen in onze online kastenconfigurator.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.20.50 PM

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Smalle kast